Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Отслабване със скачане на батут

Отлсабване с батут

За да отслабнете и да подобрите силуета на тялото си, са Ви достатъчни две или три тренировки на седмица. Като цяло, можете да го правите толкова често, колкото пожелаете. Основното нещо е да практикувате под ръководството на инструктор. Много от упражненията съдържат елементи на акробатика. По-добре е да започнете с 20-минутни тренировки и постепенно да увеличите тяхната продължителност и интензивност.

И ако все още Ви изглежда страшничко – Можете да скачате и на 5 и 55 години, така казват и докторите. Но преди това трябва да се консултирате с Вашия лекар.

Отлсабване с батут

Батутът може да  е противопоказан за тези, които страдат от сколиоза, херния и други заболявания на гръбначния стълб. А също и ако сте с тегло над 100 кг – в момента на контакт с мрежата, натоварването на ставите и гръбначния стълб е много по-голямо от обикновеното.

Преди 10 години хората, които не са практикували гимнастика или акробатика, можеха само да мечтаят да скачат на истински батут. Въпреки факта, че в много увеселителни паркове е имало развлечения, наподобяващо батутите, но те все още не били като истински и не давали толкова положителни емоции.

С течение на времето модата за отлсабване с батут навлязла с голяма скорост и сега всеки може да изпълни мечтата си, защото дори не е необходимо да се занимават конкретно със спорт. Сега на много места са открити много батутни и гимнастически центрове, където се предлагат както учебни, така и развлекателни занимания. По посещаемост те не отстъпват на фитнес клубовете. Също така в парковете на града често се поставят батути на открито. Всеки може да избира и да пробва.

Няма сериозни здравни ограничения за практикуване на този спорт, въпреки че те със сигурност съществуват. Но, ако скачате без фанатизъм, под контрола на треньор и в комплекс от добре изграден тренировъчен процес, батутът ще бъде на разположение както на деца, така и на възрастни, независимо от физическото състояние и физическата подготовка. Скачането на батут започва бързо да придобива популярност. Хората, които са уморени от обичайните занимания във фитнес клубовете, са щастливи да опитат за себе си новата форма на спорт.

Най-търсени

Категории публикации