Легла и аксесоари

Показване на 1–12 от 27787 резултата

Легла и аксесоари

Качество и нормални цени на легла и матраци.

Спалнята е царството на съня и покоя и затова трябва да се подходи много внимателни при избора на легла и аксесоари.

Мебелите трябва да бъдат избрани, като се вземат предвид размерите. Обемното пространство ви позволява да дадете воля на дизайнерските решения с масивни мебели с огледала и всякакви прилежащи аксесоари. Но по-ограниченото пространство задължава собствениците внимателно да обмислят как ще мебелират спалнята.

Легла и аксесоари

Какви легла и аксесоари трябва да има в спалнята?

Леглото е сърцето на вашата спалня, мястото, където ще релаксирате и ще прекарвате значителна част от времето си.  Това означава, че с неговото качество не бива да се правят компромиси.

Леглото трябва да  удобно и изработено от екологично чисти материали. Само така ще си осигурите пълноценен сън и ще се събуждате в добро настроение сутрин. Може да изберете легло с метална или дървена основа. За лесно почистване на пода и по-нататъшна възможност за използване на пространството под леглото е по-добре то да разполага с крака.

Разбира се, ще ви трябва и комфортен матрак. Тук изборът е много голям и можете да изберете точно моделът, който най-много ви подхожда.

Леглото и стаята

Ако леглото е основната мебел в спалнята, то гардеробът е безусловно второто нещо, което трябва да изберете за обзавеждането на тази стая.  Размерите му отново са пряко свързани с площта на самата спалня.

легла и матраци

Производителите на мебели за спалня са се погрижили да създадат гардероби, които не заемат място и в същото време побират достатъчен брой неща. Ако има отделна зона за съхранение на дрехи, можете да замените гардероба на спалнята с рафтове, елегантно разположени на стените.

Скринът също е отлично решение, което служи като асистент на големия гардероб, а и често се допълва от огледало, декоративни предмети и аксесоари за по-елегантна обстановка.

И най-важното, тази мебел е в състояние да допълни стилно обзавеждането на спалнята.

Можете да комбинирате горните мебели с нощни шкафчета, меки табуретки и други неща, според вашите лични предпочитания.

 

Цени на леглатаЦените ни започват от 300 лв. за единичните легла. Най-скъпите са до 1 890 лв. за огромно боксспринг легло с размери 200х200. Разгледайте огромния ни асортимент тук
Доставка на леглата в БългарияАко се заплати онлайн на сайта ни, доставката е БЕЗПЛАТНА. В случай, че се плати директно при доставка на куриера, ще се начисли такса по тарифа на Speedy.
Видове леглаПредлагаме както единични, така и легла персон и половина и спални. Размерите са различни от 90х200, 140х200, 160х200, 180х200 до 200х200 спало легло
ПлащанеМожете да платите сигурно с онлайн на сайта с карта през VPOS на Банка ДСК, също по банков път или с наложен платеж на куриера.
Допълнителна отстъпкаFreeForAll предоставяме допълнителна отстъпка върху цените при онлайн плащане с карта през VPOS или по банка.

Често задавани въпроси

Какви размери легла за спалня предлагате?

Отговор: Размерите, които предлагаме са: 140х200 / 160х200 / 180х200 и 200х200.

Колко струва доставката на легла и аксесоари?

Отговор: Ако поръчката се заплати онлайн, доставката е БЕЗПЛАТНА. В случай, че посочите наложен платеж директно на куриера, ще се начисли такса по тарифа на Speedy. Ако се плати онлайн с карта, се ползва и допълнителна отстъпка върху цената.

Какъв е срокът за доставка на легла и аксесоари?

Отговор: Времето за доставка на продуктите варира в зависимост от тяхната наличност. Наличните на склад продукти се доставят в рамките на 7-12 работни дни.