Дивани

Показване на 1–12 от 1145 резултата

Общите тенденции в интериорния дизайн диктуват комбинация от максимален комфорт, функционалност, закръгленост на формите и ярки акценти. А модните тенденции за дивани се отнасят до гладкостта, извивката на линиите, разнообразието от геометрични форми, както и естествената ориентация на текстурите и нюансите им.

Модните тенденции за дивани
дизайнерски диван

Диванът е една от централните мебели, без които е трудно да си представим всеки интериор. Богато разнообразие от модели и ценови категории ви позволява да закупите най-удобния вариант. Сред нашите предложения със сигурност ще откриете точния модел.

Изборът на форма, на първо място, се влияе от дизайна на интериора на самата стая. Диваните могат да бъдат позиционирани и в малки, и в големи помещения.

В тенденция сега са тези с изгладена форма, които са ергономични и функционални.

Модулността на диваните е съществена характеристика, на която също се отдава голямо значение в съвременните тенденции.

Формите на модулните дивани са разнообразни: от класически правилни и равни до заоблени, извити ъгли, включително и с няколко прикрепени елемента. При преместването на един от тях дизайнът може напълно да се промени, освежавайки интериора.

Дължина на диваните

диван цени

Същото важи и за дължината – тук няма ограничения. Основното е, дивана хармонично да корелира с размера на стаята. В просторни помещения модулът може постоянно да се допълва, придавайки на дивана все повече и повече нови форми и променяйки размерите на модела. Тази опция е особено популярна за апартаменти с отворен план и хора, които ценят творчеството или искат периодично да актуализират декора си.

Модулните дивани изглеждат обемисти, но всъщност техният дизайн е предназначен да спести полезно пространство. Те са универсални и напълно ви позволяват да избегнете допълнителни фотьойли и  пуфове. Тази функция е идеална за малки стаи, защото ви позволява да използвате пространството възможно най-рационално.

Всички продукти, които сме подбрали за вас, са с отлично качество и със сигурност ще ви служат дълго време!

Цени на диванитеЦените ни започват от 89 лв. са по-малките дивани и растат за по-големите или луксозни дивани. Имаме налични дивани на склад за всички ценови категории.
Доставка на диван до адресаДоставката е БЕЗПЛАТНА, ако платите онлайн с карта или по банков път. Ако изберете да платите на куриера при доставка, таксата по ценоразпис на куриера.
Модулни диваниМодулните дивани изглеждат обемисти, но всъщност техният дизайн е предназначен да спести пространство. Те са универсални и напълно позволяват да избегнете допълнителни фотьойли.
Методи на плащанеАртикулите на FreeForAll можете да платите сигурно с дебитна или кредитна карта през VPOS на Банка ДСК, по банков път или с наложен платеж на куриера.
ОтстъпкиНие предоставяме допълнителна отстъпка върху промо цените само при онлайн плащане с карта или по банка.

Разгледайте нашите холни маси