Бар столове и маси

Показване на 1–12 от 484 резултата

Бар столове и масиБар столове и маси

Бар столове и маси онлайн

Една от най-честите грешки, които хората допускат при избора на бар столове и маси, е грешната височина на стола. Няма нищо по-лошо от това бар столовете да са твърде високи или твърде ниски. Някои се успокояват, когато видят префикса “бар” в името. Но това не означава, че този конкретен стол е идеален за вашия плот.

Истината е, че бар плотовете и столовете нямат стандарти. По правило стелажът се изработва по поръчка и размерът му може да варира. Това може да бъде класическа версия от 110 до 130 см или продължение на кухненски комплект от 85-90 см. И те ще се нуждаят от столове с различна височина. Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете колко висока е вашата маса. И преди да купите столовете, да обърнете внимание на още някои важни неща.

Височина на бар стола

По-точно височината на седалката. Как да изберете? Много просто. Според правилата на ергономията, тя трябва да бъде на 30 см под плота. Това разстояние е достатъчно, за да могат коленете да се поберат под плота, а лактите да лежат свободно върху плота на масата. Тоест, ако барът е с височина 85 см, тогава ще ви е необходим бар стол с височина на седалката 55 см. Не забравяйте, че много дами обичат да седят с кръстосани крака, така че не увеличавайте височината на бар стола, дори ако наистина харесвате модела.

Мек или твърд бар стол?

Помислете колко дълго ще седите на този стол? Ще го използвате за да хапнете набързо или в постоянна зона за хранене? В първия случай всякакви модели от метал, пластмаса или дърво, дори най-екстравагантните и необичайни, ще свършат работа.

Но ако планирате да използвате бар столове постоянно и дълго, изберете модели с мека тапицерия. Те са по-удобни и ще направят престоя ви много по-комфортен.

Разгледайте моделите, които сме подбрали специално за вас и със сигурност ще откриете този, за който винаги сте мечтали!

столове за бар

Височина на бар столовеПреди да закупите бар столове трябва да обърнете внимание на няколко неща. Първо, е височината на бар столовете. Тя трябва да бъде съобразена спрямо височината на масата.
Избор на бар столовеНа първо място, седалката трябва да бъде на 30 см под плота. Ако планирате да използвате бар столовете често и за продължителни периоди е важно да изберете модел с мека тапицерия. Това е важно за осигуряване на комфорт.
ЦениЦените варират в диапазона 134,00-1,235.00 лева в зависимост от модела, цвета и дизайна на бар стола. Богат асортимент на различни модели бар столове от FreeForAll. Поръчайте сега.
ДоставкаБЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.  Надеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.

Често задавани въпроси

Какви са начините за плащане при поръчка на бар столове и маси?

Отговор: При поръчка на модел бар столове и маси от нашия магазин можете да платите с карта, с банков превод или с наложен платеж на куриера.

Каква е височина на бар столовете?

Отговор: Различните модели бар столове имат различна височина, според това дали имат облегалка или не. Бар столовете с облегалка са високи около 100 – 105 см, а тези без облегалка са високи около 75 см, за да са удобни за сядане.

Какъв е срокът за доставка на бар столове и маси?

Отговор: Времето за доставка на продуктите варира в зависимост от тяхната наличност. Наличните на склад продукти се доставят в рамките на 7-12 работни дни.