Тренировъчна екипировка за бокс и бойни изкуства

Показване на единичен резултат

Тренировъчна екипировка за бокс и бойни изкуства

Тренировка с боксова круша

Боксовата круша е проектирана с мисъл за силово спортуване. Всъщност скоростта беше само малка част от бокса преди бойци като Шугър Рей Робинсън и Мохамед Али да влязат на ринга. Така че целта на тренировките с боксова круша е не само да натрупате сила и да се научите да удряте по-силно, но може да се използва и за кардио, изграждане на скорост и развиване на солидна работа с краката.

Тренировките с тежки боксови круши са с висока интензивност, с висока енергия, за цялото тяло и осигуряват на бойците резултатите, които търсят, бързо и ефективно. Независимо дали сте съвсем нов във вълнуващия свят на бокса или тренирате за законен двубой, ще откриете много предимства на боксовата тренировка.

Бокс

Готови ли сте? Да се ​​потопим!

Удари по тежка боксова круша

Шест кръга, 3 минути, 1 минута почивка

Освен че ще ви научи как да увеличите силата на удряне, тази тренировка с тежка боксова круша ще бъде чудесна и за тези, които трябва да изпуснат малко пара – това е ефективна тренировка, фокусирана върху чистата мощност.

Преди да започнете, уверете се, че ръцете ви са добре увити, защото определено ще трябва да предпазите ръцете си, докато правите това упражнение. Освен това се уверете, че вече имате техниката, за да нанесете правилен удар, за да избегнете ненужни наранявания.

Ето и тренировката:

Във всеки рунд ще се съсредоточите само върху един удар. Не искате да нанасяте удари в бърза последователност – искате да се съсредоточите върху нанасянето на един мощен удар, като всеки удар, който нанасяте, е по-твърд от предишния. Доведете се до пълна мощност и многократно предавайте тази сила на боксовата круша. Фокусирайте се върху силните удари и перфектната форма в тази тренировъчна сесия – ще нанасяте всеки удар толкова силно, колкото можете физически.

Боксови круши и чували

Изебрете аксесоари за бокс и ММА от нашия електронен магазин!

Ето разбивка на всеки кръг:
 • Рунд 1: Удар
 • Рунд 2: Кръст, право вдясно
 • Рунд 3: Ляво кроше
 • Рунд 4: Дясно кроше
 • Рунд 5: Ляв Ъперкът
 • Рунд 6: Десен Ъперкът

Боксови ръкавици

А ето и правилата:
 • Изолирайте всеки удар
 • Всеки път трябва да сте в перфектна форма
 • Всеки удар трябва да бъде нанесен толкова силно, колкото можете
 • Избягвайте бързата повтаряемост
 • Фокусирайте се върху движението и въртенето в силовите удари
 • Съсредоточете се върху позиционирането на кокалчетата на пръстите си, като откриете ъгъла, в който нанасяте най-тежкия удар

Последното е нещо, за което повечето боксьори всъщност не са наясно. Важно е да играете с ъглите на приземяване на кокалчетата ви, за да намерите онова „сладко място“, което нанася най-силния удар.

Основни характеристики на екипировката за бокс и боксови ръкавици
Какво представлява тренировката с боксова круша Това е вид силово спортуване. С тренировките с боксова круша натрупвате сила, прецизност в удара, развивате скорост на реакция. Това е и солидна работа с краката, както и кардио тренировка заради интензивността на тренировката.
За тези, които искат да изпуснат малко пара, тренировката с боксови ръкавици е супер подходяща. Използването на боксови ръкавици сред трениращите бокс и бойни изкуства е широко разпространено. Тяхното предназначение е да предпазват от нараняване и контузиите на ринга. В нашия онлайн магази ще намерите  има голямо качествени боксови ръкавици за тренировка.
За боксьорите най-важната част от спортната екипировка са боксовите ръкавици.
Когато пробвате  боксови ръкавици Ръкавиците трябва да се пробват само с превръзка, обвита в един или два слоя.

Често задавани въпроси

Защо боксовите ръкавици са толкова важен елемент и атрибут в бока?

Отговор: Използването на боксови ръкавици е много важно основно за ограничаването на контузиите. Те позволяват на боксьорите да нанасят удари с по-голяма сила от нормалното по време на тренировки, с минимален риск от наранявания.

Какви са стандартните боксови ръкавици?

Отговор: Стандартните боксови ръкавици покриват цялата ръка и още около 10 – 12 сантиметра нагоре по ръката. Изработени са от кожа – цяло парче, което покрива четирите пръста от ръката на боксьора. Има и втора част, която покрива и палеца.
Освен кожено покритие, ръкавиците се изработват със специален запълващ материал, за да се абсорбира силата на ударите и да предпазва както ставите на ръката, така и лицето на противника.

Как да определя правилния размер на боксовите ръкавици?

Отговор: Ще ви е необходима измервателна лента. Измерете обхвата на дланта, като държите върха на лентата около палеца. Самият палец не трябва да попада в обхвата на лентата. Конвертирайте резултата в инчове (разделете числото на 2,54). Закръглете резултата до цяло число. Полученото число ще бъде равно на размера.

Каква е цената на доставка при направена онлайн поръчка?

Отговор: Доставката е напълно безплатна, независимо какво е теглото на поръчката.