Джага маса

Показване на 8 резултата

Маса за джаги

Масата за джаги обикновено не заема твърде много място, но все пак трябва да има достатъчно пространство за играчите от двете страни. Следователно обща площ от приблизително 175×200 cm изглежда абсолютно достатъчна за всяка “нормална” игра на джага маса.

Масите, които се разглобяват, заемат много малко място при съхранение.

При по-бюджетните варианти може да се наложи сами да сглобите корпуса. А при по-качествените масата идва вече завършена, с цел стабилност и съответния дизайн. Лагерите (плъзгащи лагери, сменяеми лагери, сачмени лагери) може да се наложи да бъдат монтирани допълнително. Но в повечето случаи те вече са сглобени. В този случай всичко, което трябва да направите, е да завиете здраво краката , да поставите прътите и да ги оборудвате с фигурите, буферите и регулиращите пръстени. Това със сигурност не е трудно, но все пак може да отнеме доста време.

Джага маса

Сглобяване на джагата

Задължително трябва да следвате инструкциите за сглобяване, защото има вероятност от грешки. А с тях ще си спестите време и нерви.

Колкото време отнема сглобяването или поставянето на масата, толкова обикновено отнема и нейното демонтиране..

Така че, ако искате да направите масата си преносима от време на време или дори редовно да я поставяте и сваляте за съхранение между игрите по футбол, трябва да изберете модел, който отговаря на тази цел.

Има специални модели за това, които са оборудвани със сгъваеми крака и сменяеми лагери. И по този начин правят възможно масата да бъде готова за транспортиране, съхранение или игра в рамките на няколко минути!

При нас ще намерите различни модели джага маса, от които може да избирате, в съответствие с вашите конкретни изисквания. Изработката на всеки модел се отличава с изключително качество и издръжливост, така че можете да бъдете спокойни за дълготрайността на продуктите.

Независимо дали искате да зарадвате вашето дете или избирате джага маса за себе си. Ние имаме какво да ви предложим, за да останете повече от доволни!Джага маса цени

Маси за джаги Необходима ви е обща площ от 175×200 cm, за да разположите масата за джаги удобно. По този начин ще имате достатъчно пространство за играчите. Масите за джаги могат да бъдат предварително сглобени. При някои модели може да се наложи и сами да си ги сглобите.
Сглобяване на джага масаЗа бързи резултати е необходимо да следвате инструкциите. Препоръчително е да изберете маса съобразена с вашите конкретни нужди. В повечето случаи ще се наложи да избирате между сгъваема и стационарна маса за джаги.
Методи на плащанеВсички продукти на FreeForAll можете да заплатите сигурно с дебитна/кредитна карта, по банков път или с наложен платеж на куриера. При плащане с карта онлайн или по банков път получавате допълнително отстъпка от цената. Начисляване на куриерска такса при наложен платеж.
Доставка на маса за джагиНадеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Изпълнението на  доставката е в рамките на 7-12 работни дни. Безплатна доставка при плащане с карта или по банков път.

Често задавани въпроси

Какво се включва в цената на джага масата?

Отговор: При покупка на джага маса с доставката Вие получавате футболна маса, футболни врати, футболни топки, броячи на резултати, 8 дръжки, футболисти. Има не малък избор от цветове и модели на масите.

Какво пространство заема джага масата?

Отговор: Уверете се, че имате достатъчно място за избраната от вас маса. Трябва да вземете пълната ширина на масата, включително пръчките при пълното им разтягане – това може да добави 30-45 см в зависимост от модела. След това добавете метър от двете страни, за да осигурите достатъчно място за двама души, които да управляват дръжките.

Как се поддържа джага маса?

Отговор: Изберете маса, която има здрави крака с широко разпространение и нисък център на тежестта, за да избегнете клатене и нараняване. Краката от масивна дървесина са подходящи за домашна и случайна употреба. Някои маси имат сгъваеми крака – чудесна функция, ако искате да освободите място, когато масата не се използва.