Дизайнерски пътеки

Показване на 4 резултата

Дизайнерски пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме пътеки на супер цена – Топ Килими за Вашия Дом

Дизайнерски пътеки

дизайнерски пътеки

Дизайнерските пътеки са уникални продукти, при производството на които са използвани съвременни технологии и висококачествени материали.

Дизайнът на тези пътеки за дома е разработен от професионални декоратори. Всеки модел представлява уникално модно решение. В нашия онлайн магазин Вие можете да закупите дизайнерска пътека или комплект от няколко интериорни артикула, за да създадете индивидуален стил във Вашия дом.

Дизайнерските пътеки са не само интериорна декорация, но и произведения на изкуството, които увеличават стойността си с времето. Интересувате ли се от елитни ръчно изработени килими от най-добрите частни майстори и дизайнерски ателиета? В нашия онлайн магазин можете да закупите дизайнерски пътеки в различни размери и цветове в традиционен персийски, кавказки, турски или друг стил.

Видове дизайнерски пътеки

Всички модели дизайнерски пътеки от каталога ни са изработени от висококачествени естествени суровини: това са вълна, коприна, бамбук и памук. Те се отличават с безупречна изработка и издръжливост при използване.

Дизайнерските пътеки са неповторими и са идеални както за малък коридор в апартамента, така и за просторен коридор на частна къща. В комбинация те могат да се използват за подчертаване на функционални зони в спалнята пред леглото или в хола.

В нашия онлайн каталог ще откриете ярки и стилни пътеки.

Изработени от различни материали като вълна, памук и юта, те ще бъдат незаменимо допълнение към интериора на Вашия дом.

Изберете пътеката, която най-добре Ви подхожда.

Не се страхувайте да експериментирате! Създайте свой собствен уникален интериор с ръчно изработени килими в галерията ни.

Можем да кажем, че дизайнерските пътеки са символ на лукс във всеки интериор.

По всяко време луксозните ръчно изработени дизайнерски вълнени или копринени пътеки са били смятани за знак за лукс и богатство. В продължение на векове те украсяват най-изтънчените скъпи интериори.

В наше време разнообразието е голямо, лесно и бързо може да поръчате и получите дизайнерските пътеки, които сте харесали и избрали за дома Ви.

Ръчно изработените килими ще послужат като истинска декорация за всеки интериор. Например Ярка и пухкава пътека за миг може да превърне една обикновена стая в стилно и модерно пространство. Нашият онлайн каталог съдържа модели в различни цветове. Вие лесно можете да намерите идеалния вариант за себе си.

Дизайнерски пътеки – предназначение
  • Подчертаване на функционални зони.
  • Придават уникалност на интериора.
  • Дизайнерските пътеки са знак на лукс и богатство.
Видове дизайнерски пътекиДизайнерските пътеки са изработени от висококачествени естествени суровини. Те се различават спрямо материалите от които са изработени. Тези материали най-често са материали като вълна, памук и юта.
ЦениЦените варират в диапазона 32,00-203,00 лева. Цената зависи от вида и размерите на дизайнерската пътека. Голямо разнообразие на дизайнерски пътеки от  FreeForAll.
ДоставкаНадеждна доставка с куриерска фирма Speedy. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн или с карта. Доставка в диапазона 7-12 работни дни.

Често задавани въпроси

Защо да купите дизайнерски пътеки??

Отговор: Дизайнерските пътеки са символ на лукс и уют. С тях ще създадете собствен стил и почерк на интериора. Нашият онлайн каталог съдържа модели в различни дизайни. Вие лесно можете да намерите идеалния вариант за себе си.

От какъв материал са изработени дизайнерските пътеки?

Отговор: За производството на дизайнерски пътеки се използват винаги най-висококачествени материали и технологии. Някои дизайнерските пътеки от нашия каталог са изработени от естествени суровини като вълна, коприна, бамбук и памук. Има артикули и от изкуствени материали, които пък са много устойчиви на експлоатация.

Има ли значение цвета на дизайнерските пътеки?

Отговор: Дизайнерските пътеки са не само интериорна декорация, но и произведения на изкуството, които увеличават стойността си с времето. Моделите са изработени от професионални декоратори, за да задоволят и най-взискателния вкус. Затова цвета трябва да отговаря на заобикалящия интериор. Нашият онлайн магазин съдържа модели в различни цветове.