Дизайнерски пътеки

Показване на 2 резултата

Дизайнерски пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме пътеки на супер цена – Топ Килими за Вашия Дом

Дизайнерски пътеки

 

Дизайнерските пътеки са уникални продукти, при производството на които са използвани съвременни технологии и висококачествени материали.

Дизайнът на тези пътеки за дома е разработен от професионални декоратори. Всеки модел представлява уникално модно решение. В нашия онлайн магазин Вие можете да закупите дизайнерска пътека или комплект от няколко интериорни артикула, за да създадете индивидуален стил във Вашия дом.

Дизайнерските пътеки са не само интериорна декорация, но и произведения на изкуството, които увеличават стойността си с времето. Интересувате ли се от елитни ръчно изработени килими от най-добрите частни майстори и дизайнерски ателиета? В нашия онлайн магазин можете да закупите дизайнерски пътеки в различни размери и цветове в традиционен персийски, кавказки, турски или друг стил.

Видове дизайнерски пътеки

Всички модели дизайнерски пътеки от каталога ни са изработени от висококачествени естествени суровини: това са вълна, коприна, бамбук и памук. Те се отличават с безупречна изработка и издръжливост при използване.

Дизайнерските пътеки са неповторими и са идеални както за малък коридор в апартамента, така и за просторен коридор на частна къща. В комбинация те могат да се използват за подчертаване на функционални зони в спалнята пред леглото или в хола.

В нашия онлайн каталог ще откриете ярки и стилни пътеки.

Изработени от различни материали като вълна, памук и юта, те ще бъдат незаменимо допълнение към интериора на Вашия дом.

Изберете пътеката, която най-добре Ви подхожда.

Не се страхувайте да експериментирате! Създайте свой собствен уникален интериор с ръчно изработени килими в галерията ни.

Можем да кажем, че дизайнерските пътеки са символ на лукс във всеки интериор.

По всяко време луксозните ръчно изработени дизайнерски вълнени или копринени пътеки са били смятани за знак за лукс и богатство. В продължение на векове те украсяват най-изтънчените скъпи интериори.

В наше време разнообразието е голямо, лесно и бързо може да поръчате и получите дизайнерските пътеки, които сте харесали и избрали за дома Ви.

Ръчно изработените килими ще послужат като истинска декорация за всеки интериор. Например Ярка и пухкава пътека за миг може да превърне една обикновена стая в стилно и модерно пространство. Нашият онлайн каталог съдържа модели в различни цветове. Вие лесно можете да намерите идеалния вариант за себе си.