Мултифункционална лежанка

199.00 лв.

Мултифункционална лежанка – включва основополагащи базови упражнения като обратен лег, избутване от лег, от полулег, раменни и коремни преси. Мултифункционалната лежанка има възможност за поставяне на други фитнес компоненти. Тя е с напълно регулируеми облегалка и седалка. Това дава изключителната възможност за разнообразни натоварвания по време на тренировката Ви.

Изчерпан

Описание

Мултифункционална лежанка

Мултифункционална лежанка – включва основополагащи базови упражнения като обратен лег, избутване от лег, от полулег, раменни и коремни преси.

Този мултифункционален фитнес уред може да осигури адекватна тренировка, както за начинаещи така и за напреднали спортисти, като дава възможност да се тренират отделни мускули или цялата мускулна група. Чудесен избор за хора, които обичат упражнения.

Мултифункционалната лежанка има възможност за поставяне на други фитнес компоненти. Тя е с напълно регулируеми облегалка и седалка. Това дава изключителната възможност за разнообразни натоварвания по време на тренировката Ви. Облегалката има и отрицателен ъгъл, което Ви предоставя страхотна възможност за извършване на редица различни натоварвания. Така ще можете да тренирате различни мускулни групи. Седалката е интегрирана и подвижна за прецизно посициониране според вида на упражненията, които извършвате.

Мултифункционалната лежанка е изработена от трайни материали, факт който осигурява дълговременно използване. Тя е с изключително здрава, стоманена конструкция. В допълнение има и планки за регулиране на височината. Максималното натоварване на лежанката достига 120 кг.

Използваната тапицерия е от еко кожа, с пяна, която я подсилва допълнитено. Тя спмага за правата Ви стойка и седите стабилно и безопасно. Няма опасност от хлъзгане и е лесна за поддръжка и почистване. Вътрешността й не се деформира по време на ползване.

Техническо описание:

– стоманена рамка
– регулируема облегалка в 5 позиции
– качествени подплънки и седалка
– Подложки без приплъзване
– размери: L139 x W41 x H120 cm
– нетно тегло: 12 кг
– максимално тегло на потребителя: 120 кг
– за домашна употреба (идеална за домашна лежанка)

 

Още артикули.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Мултифункционална лежанка“