Хоризонтална лежанка

119.00 лв.

Тренирайте удобно в домашни условия с лежанка от Duvlan. Моделът е еднакво подходящ, както за начинаещи така и за напреднали трениращи, осигурявайки висока максимална товароносимост и оптимален комфорт.

Изчерпан

Описание

Хоризонтална лежанка

Тренирайте удобно в домашни условия с хоризонтална лежанка от Duvlan. Моделът е еднакво подходящ, както за начинаещи така и за напреднали трениращи, осигурявайки висока максимална товароносимост и оптимален комфорт.

Хоризонталната лежанка е задължителен артикул във фитнес залата. Тя ще Ви бъде от полза, защото на нея могат да се изпълняват много упражнения за различните мускулни групи.

Изключително здрава и прецизно конструирана лежанка за домашна и професионална употреба, която притежава висока максимална товароносимост. Дава възможност за голямо разнообразие от различни възможности за тренировки. Уредът има много солидна стоманена основа и е подходящ за интензивни тренировки. Тази конструкция Ви гарантира отлична стабилност и при по-сложните упражнения.

Покрита е от изкуствена кожа с пълнеж, за по-удобна и безопасна тренировка. Благодарение на нея, седите стабилно и удобно. За ефективното изграждане на мускули не е достатъчно, само тренировка с тежести, но също така е необходимо и трениране на мускулите с различни упражнения.

Технически характеристики:

  • солидна стоманена конструкция
  • комфортна повърхност
  • подложки против приплъзване
  • размер: 98x50x50 см
  • тегло: 10,5 кг
  • максимална товароносимост: 100 кг
  • за домашна употреба

Разгледайте всички предложения за лежанки на Duvlan.

Няколко директни ползи от упражнения на лежанка

 1. Увеличаване броя на еритроцитите в кръвта. Това увеличава количеството кислород до мускулите
 2. Регулиране количеството на въглехидратите в мускулите. Това повишава тяхната способност да работят интензивно и продължително
 3. Подобряване на функциите на кръвоносните съдове. Така притокът на кръв към мускулите се увеличава и им дава сила и обем
 4. Намаляване количеството на подкожни мазнини за по-изявен релеф

Към страницата ни във Facebook

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хоризонтална лежанка“