Апарати и стойки за вдигане на тежести

Показване на 1–12 от 39 резултата

Апарати и стойки за вдигане на тежести

Полупрофесионални фитнес уреди и кростренажори с TUV сертификат за безопасност и качество. Доставка в цялата страна. Качествени фитнес уреди за домашна употреба.

С нашите кростренжори Вие ще тренирате с лекота и ще се приведете във форма в кратки срокове.

Уредите са отразяват положително върху следните мускулни групи:

  • мускулите на ръцете и раменния пояс
  • коремните мускули
  • гърба и цялото тяло
  • мускулите на бедрата
  • задните части

Какво е елипсовиден тренажор?

За какво да внимаваме при тренировка

Ползите от кардио-тренировките – тук.

Съвети преди начало на тренировка с кростренажор

Кростренажори – още за тези изключително функционални уреди за тренировка

Благодарeние на своята универсалност и функционалност, кростренажорите уверено заемат водещи позиции измежду тренировъчните уреди.

По отношение на търсене те отстъпват единствено може би на бягащите пътеки.

Всяка фитнес-зала е снабдена с тренажори и все по-често хората си купуват тези уреди за тренировки в домашни условия.

Елипсовидните тренажори осигуряват стабилно положение на тялото, поради допълнителната опора на ръцете и равномерното разпределение на натоварването между горната и долната част на тялото. Това минимизира риска от нараняване и повреда.

Движенията са абсолютно физиологични и естествени. Не е необходимо да изучавате специална техника, така че тренировките са удобни и безопасни – първоначално се задава обхватът на движение.

Това е идеален уред за тези, които не обичат да бягат и скачат. Тренирането на елипсовидния тренажор може да се сравни с каране на ски, така че те са подходящи дори за хора с наднормено тегло и възрастни хора.

Функционалният тренажор работи почти безшумно, за разлика от някои други уреди. Това е особено важно, когато в апартамента има малки деца или неспокойни съседи.

При елипсовидните тренажори е възможно придвижването не само напред, но и назад. Такова упражнение помага да се включат още повече мускули в работата, което означава да тренирате тялото си по-ефективно.