Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Лежанка за коремни преси

Лежанка за коремни преси - информация в FreeForAll.bg

Лежанка за коремни преси – това е уред, който задължително следва да присъства във Вашия домашен фитнес

Това е незаменим уред за домашно ползване, у дома можете да тренирате коремните си мускули, когато Вие пожелаете, при това без да се съобразявате с никой във фитнес залата.

Можете да проучите какво предлага пазара, да изберете тази, която Ви подхожда най-добре, ще я получите в разглобен вид, пакетирана, удобна за пренасяне.

Не се тревожете, защото лежанка за коремни преси се сглобява много лесно. В пакета ще откриете добавена книжка с подробно описана схема за сглобяването.

Лежанката не заема много място и можете лесно да намерите подходящото за вас място, където да я разположите, включително и на балкона, ако желаете.

С този многофункционален фитнес уред можете да изпълнявате различни по вид упражнения за горната част на тялото.

Сега вече сте оборудвани и можете да започнете! Упражненията са разнообразни – за гръб, за рамене, за трицепс, за горната част на коремните мускулите, както и за долната част на коремните мускули.

Ако искате да научите най-ефективните упражнения, които ще Ви помогнат да изваете перфектната коремна преса.

Предимства

Ето ги и предимствата на  упражненията за горната част на тялото Ви, които можете да ги изпълнявате по Ваша лична програма у дома на лежанката, която сте избрали

  • Ще укрепите цялата горна част на тялото. Ако желаете да оформите цялостна преса, не пропускайте индивидуалните упражнения за корем. Затова често виждате във фитнеса лежащи мъже по този вид “пейки”.
  • Увеличавате силата и издръжливостт. Силата е изключително важна, особено за мъжете, затова е често търсен ефект. Можете да извършвате различен брой серии, повторения и интервали между тях, с различни тежести и различни техники на изпълнение. Винаги започвайте с малко и постепенно във времето увеличавайте броя и продължителността на упражненията. Ще видите как Вашите сила и издържливост ще се увеличат.
  • Заедно със силата, ще дойде и увеличаване на гъвкавостта на тялото. Лежанката, която ще изберете, ще Ви даде възможност да я използвате в хоризонтално положение, в наклонено, падащо надолу. Така ще укрепите значително мускулите на гърба и ще подобрите гъвкавостта на тялото.
  • Укрепване на костите като цяло – съвсем не на последно място е това изключително важното предимство от тренировката на лежанка. Вашето основно упражнение, което е за оформяне на горната част на тялото ще работи за костната плътност в костните клетки.

Най-търсени

Категории публикации