Градински люлки

Показване на 1–12 от 61 резултата

Най-добрите градински люлки

градински люлки

Да забравим за забързаното ежедневие и да се върнем отново в детството – всеки понякога мечтае за това. И една хубава градинска люлка е достатъчна, за да се почувстваме като дете за малко.

Опитайте – наистина работи!

Когато лятото е в разгара си, много Ви се иска да излизате по-често сред природата.

А какво по-хубаво от това, в горещ летен ден да се отпуснете в градинската люлка в сянката на зелено дърво или да се настаните вечер с любима книга на градинската люлка.

Градинската люлка внася уют и забавление в летните почивки на открито. Запасете се с леки одеяла и удобни възглавници и прекарайте свободните си от работа дни извън града в спокойствие и комфорт. Насладете се на лятото!

Градинска люлка

Може би няма такъв човек, който не би харесал градинска люлка. Няма значение дали е 3-годишно момиченце или възрастна двойка, която прекарва времето си заедно в лятната вечер. Всеки от тях ще получи истинско удоволствие от прекарването на времето си на люлка в градината.

Ние Ви предлагаме градински люлки, изработени от дърво, които ще послужат като отлично допълнение към Вашата градина и ще донесат приятно забавление.

И така, защо хората харесват градинските люлки толкова много?

люлки за деца

Това е добър въпрос, но е трудно да се отговори еднозначно, защото всеки има своите причини.

За някои подобна привързаност към градинската люлка се свързва с детски спомен или пък може да е спомен за първата целувка? За малко момиче любовта към люлките може да идва от любимите игри с кукли, когато ги люлее на люлка и да си представя, че те са нейните бебета.

С градинска люлка Вашата градина ще стане много по-привлекателно място. Вероятно сте положили много труд, за да направите градината си красива и ако е такасега е моментът да се насладите на цялата тази красота.

Всъщност градинските люлки са идеални по всяко време на годината.

Те носят глътка свеж въздух в особено горещи дни, благодарение на вятъра, който се генерира, когато се люлеете напред-назад. Много от тези люлки включват и сенници. Това е особено приятно и удобно, когато слънцето е много силно.

Градинските люлки са удобни за използване не само през лятото, но и през есента, дори и през зимата. На градинската люлка можете просто да си седите и да се наслаждавате на заобикалящата среда. Люлееейки се на градинската Ви люлка можете да наблюдавате как листата на дърветата променят цвета си в ярки есенни цветове и бавно падат на земята. През есента след като прекарате няколко часа в събиране на листа на купчини, ще се радвате да се отпуснете малко на любимата си градинска люлка.

Някои градински люлки са направени от метал, докато други са направени от дърво.

дървени градински люлки

Една от най-популярните люлки е селския тип люлка, която прилича на пейка и е заобиколена от дървета. Този тип градинска люлка се вписва перфектно във всяка градинска среда.

Друг популярен вид градинска люлка е люлката, която включва две пейки една срещу друга. Такава люлка ще послужи като красиво допълнение към Вашата градина. Където Вие и друг можете да седнете и да си говорите, докато се люлеете и се гледате.

Градинските люлки могат да бъдат с различни размери. Някои от тях са предназначени само за един човек. Докато други могат да бъдат дълги колкото диван, на който могат да седят 4 човека едновременно.

Освен това Вие можете да поръчате градинска люлка по ваш размер и ние ще я изработим за Вас!

Основни характеристики на нашите градински люлки

Голямо разнообразие на градински люлки

Тук ще намерите голямо разнообразие от модели на градински люлки. Разгледайте. Ориентирайте се. Изберете най-подходящата за Вас.

Класификация на градинските люлки за вилата

Градинските люлки могат да бъдат разделени на два вида:
градински и висящи.
Градинските люлки се състоят от опорни стълбове, седалка и сенник за защита от слънце и дъжд. Окачените или висящи люлки имат само седалка и окачване и изискват оборудване на специално място за монтажа им.
Градинските люлки могат да бъдат монтирани навсякъде в градината или на верандата. Те са преносими и стационарни.
Преносима люлка може да се мести из градината и да се прибере за зимата.
Стационарната градинска люлка е капитална конструкция, която се монтира веднъж за целия експлоатационен живот.
Градинските люлки са с малка амплитуда на люлка и са предназначени основно за отдих.

Материали, от които са изработени градинските люлки

Използваните материали са  метал, бамбук, дърво, алуминий, шлайфано тиково дърво.
Още: съчетание от плат и стоманена рамка, прахово боядисана стомана, също ратан.
Дамаските са от непромокаема и  устойчива материя на атмосферни условия.
Здрави, стабилни и лесни за монтаж.