Градински чадъри и сенници

Показване на 1–12 от 3211 резултата

Градински чадъри и сенници

През пролетта и лятото обикновеният чадър в близост до басейна ще се превърне в незаменим атрибут за вашата градина.

Защитата от ярка слънчева светлина или дъжд е това, което най-вече вълнува съзнанието, когато мислим за отдих на открито. Модерните и практични градински чадъри и сенници могат да подчертаят по-добре ваканционната атмосфера и да внесат индивидуалност в екстериора, благодарение на голямото си разнообразие от стилове.

Основното нещо, когато решавате избора на един или друг чадър, е да решите първоначално за какви цели ви е необходим. .

В допълнение към атрактивния външен вид е важно да обърнете внимание и на лекотата на монтажа, здравината на конструкцията и качеството на материала. Също така, важен фактор е възможността за завъртане и промяна на ъгъла на чадъра.

Ако предпочитате стационарна инсталация, обърнете внимание на опорите. Ако основата не е монтирана, трябва да има утежнител, който да държи чадъра изправен независимо от метеорологичните условия.

За по-голямо удобство при използване, чадърите се предлагат в различни форми и размери, благодарение на което монтажът може да се извърши дори близо до стената.

Някои производители предлагат и вградено осветление. Но, разбира се, могат да се използват и обикновени чадъри, като се добавят допълнителни лампи.

градински чадър

Как да изберем сенник?

Сенникът е фасаден или прозоречен навес, с форма на козирка. Създава комфорт, предпазва от слънцето. С него всеки екстериор придобива стилен и завършен вид.

Сенниците се делят на прави и заоблени. Ако е необходимо, те се издигат и сгъват над прозореца.

При декорирането на тераси се използват плъзгащи се навеси-сенници. Специален механизъм удължава предния профил при отварянето им и опъва плата. При сгъване тъканта се навива върху барабана. Ширината на сенника най-често е до 12м, а удължението – до 4м.

Разгледайте нашите страхотни предложения – различни модели градински чадъри и сенници, които ще задоволят дори и най-претенциозния вкус!градински чадър цена

Градински чадъри и сенници Градинските чадъри и сенници предпазват кожата от продължително излагане на слънце. Те блокират голяма част от ултравиолетовата светлина. Освен това, вертикалните сенници доставят чувство за уединение и предлагат идеална защита срещу вятър.  
Предимства Градинските чадъри и сенници позволяват да стоите дълго време на открито, без да се притеснявате от слънчево изгаряне. Те могат да послужат и като украса за вашата градина или друг тип отворено пространство. 
Градински чадъри и сенници от FreeForAllБогато разнообразие на градински чадъри и сенници. Различни размери, цветове и дизайни. Поръчайте сега от FreeForAll.
Цени Цени в диапазона 28,00-892,00 лева в зависимост от модела, цвета и размера на градинските чадъри/сенниците. Купете сега от FreeForAll. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн. 

Можете да видите условията за доставка тук.

Често задавани въпроси

Колко дълго издържат градинските чадъри?

Отговор: Индустриалният стандартен плат за чадъри от висок клас полиестер. Този чадър има живот от приблизително 200 UV часа, което означава, че ще запази оригиналните си живи цветове за поне 200 часа на пряка слънчева светлина.

Могат ли да бъдат оставяни градински чадъри на дъжд?

Отговор: Въпреки че чадърите за двор са проектирани да издържат на различни метеорологични условия, не се препоръчва да ги оставяте навън по време на силни ветрове, бури, урагани или зима. Вместо това ги опаковайте и ги съхранявайте на закрито или в навес.

Добре ли е градинският чадър да стои отворен през цялото време?

Отговор: Като цяло, добра практика е винаги да затваряте чадъра, когато не се използва. Също съветваме да го прибирате на закрито, ако не планирате да го използвате повече от няколко дни. Това ще ви помогне да защитите тъканта на чадъра от слънцето.