Килими

Показване на 1–12 от 652 резултата

Килими, които ще внесат яркост, стил и уникалност в интериорния дизайн

килими цени

Той може да бъде избран в съответствие с цветовата схема на стаята или обратно – в контраст с нея. Ако в стаята вече сте сложили твърде много ярки детайли и акценти, тогава е по-добре да спрете избора си на килим с по-семпъл вид.

Но, ако декорът на помещението е монохромен, то тогава се препоръчва избора на килим с орнаменти – тези килими винаги се превръщат в ярък акцент, който привлича цялото внимание на посетителя.

Сред нашите предожения ще откриете невероятно красиви килими, стилни, изработени от висококачествени материали и в пълно съответствие с последните модни тенденции в интериорния дизайн.

килими freeforall
За да ви улесним при избора, можем да ви дадем някои полезни съвети:

Цветът на килима трябва да съответства на цвета на мебелите, но по такъв начин, че мебелите да не се сливат с него, а да са малко по-различни по нюанс, текстура или орнамент.

Цветовата схема на килима може да повтаря цвета на стените, завесите или да е в синхрон с определена декорация – картина, фототапет или друго.

Важното е да не претоварвате интериора.
Килимът може да е основният акцент и единственото цветно петно в дизайна на помещението, тогава разнообразие от ярки орнаменти и шарки ще бъде много подходящо.

За предпочитане е тонът на килима да съответства на тона на пода.
При избора на килими е желателно да обърнете внимание и на стила, в който е декорирана стаята.

Въпреки че това правило не е аксиома, е добра идея да се придържате към основните правила за съвместимост, така че всички елементи в стаята да са в хармония един с друг.

Също така, преди да изберете килим е важно да прецените в какво помещение ще го поставите и какво натоварване ще има, защото от това зависи степента на замърсяване и издръжливостта му.

Приятно пазаруване!
Съвети при избора на килимиКилимите имат както визуална, така и практическа функция. При избор на килим трябва да се съобразим с материала от който е изработен, пространството с което разполагаме, както и цялостния интериор на стаята в която ще бъде разположен килимът. Препоръчително е тонът на килима да съответства на тона на пода.
Разнообразие от килими във FreeForAllБогат асортимент на килими от FreeForAll. Над 800 артикула. Разнообразие от цветове и материали. Размери вариращи от 50/100 до 200/300.
Цени на килими от FreeForAllСтилни и практични килими на цени между 28.00 лв. и 461.00 лв. Цените варират в зависимост от размерите, цветовете и материалите. Практично решение за всеки дом.
ДоставкаБезплатна доставка при плащане по банков път или с карта.  Надеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy.  Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.

Често задавани въпроси

Колко често може да се пере килим или пътека?

Отговор: Прането на килими се препоръчва, само ако е необходимо. Препоръчваме да бъдат прани и освежавани веднъж годишно. Професионално пране обикновено е необходимо на всеки 1-2 години при нормално използване и замърсяване на килима. За да запазите доброто му състояние е необходимо редовно почистване с прахосмукачка и бързо премахване на петна.

Как могат да се почистват килими и пътеки?

Отговор: Всички килими и пътеки са с технологично обработени влакната, за да са антистатични. Това ги прави изключително лесни за поддръжка и почистване с прахосмукачка или робот. При петна, можете да ползвате препарат за килими.

Защо да изберете килими и пътеки от FreeForAll?

Отговор: В FreeForAll ще откриете голямо изобилие от килими и пътеки за всяка стая на дома. Можете да избирате между различни стилове и материи, като общото между всички предлагани модели е високо качество и красива визия.