Лостове за набиране

Показване на 2 резултата

Какви са предимствата на лостовете за набиране?

Това е идеално спортно оборудване за укрепване на мускулите на ръцете, гърдите, гърба, корема, мускулния корсет. Ако имате такъв лост, не е необходимо да купувате тежки дъмбели и щанги, за да тренирате горната част на тялото.

Упражненията укрепват мускулния корсет, което ще ви позволи да се отървете от болките в гърба и да подобрите стойката си. Дори обичайното „висене“ на лостове за набиране спомага за разтягане на гръбначния стълб.

Това е достъпен уред за тренировка, който е лесен за инсталиране навсякъде.

С него можете да изпълнява много различни упражнения, не само за укрепване на мускулите, но и за развиване на сръчност и координация.

Тренировките с лостове за набиране са полезни както за мъжете, така и за жените.

За деца и юноши също е много добре да работят с тях, тъй като добре развитият мускулен корсет поддържа гръбначния стълб, което е особено важно през периода на растеж.

Наличието на лост за набиране у дома ще ви помогне да научите как да се издърпвате, което е добър показател за цялостната физическа форма.

Лостове за набиране

За високи хора опцията лост за набиране, монтиран на вратата може да не е подходяща, тъй като напречната греда няма да бъде разположена достатъчно високо.

Когато избирате, обърнете внимание на дължината на напречната греда, тя трябва да отговаря на размера.

Обърнете внимание и на повърхността на дръжките  – най-добре е да не са изцяло метални, а да са покрити с гумена облицовка.

Лостове за набиране цени

Винаги взимайте предвид максималното тегло, което лостът може да издържи, особено ако планирате да тренирате с допълнителна тежест.

Преди да изберете точно какъв модел лостове за набиране е подходящ за вас, помислете за местоположението, тъй като изборът на определен тип в голяма степен зависи и от характеристиките на помещението, в което ще бъде инсталиран.

Сред нашите предложения ще откриете висококачествени лостове за набиране, които ще ви помогнат бързо и лесно да поддържате форма с тренировки у дома, по всяко време, което пожелаете.

Основни характеристики на лостовете за набиране
Видове лостове за набиранеЛостовете за набиране са за врата и стена, също и за таван. Много важни уреди за самостоятелна домашна тренировка, където се използва тежестта на собственото Ви тяло. Лесно се монтират на избраното място в дома.
Ползи от тренировка на лост за набиранеТе са изключително ефективни тренировъчни уреди, които трябва да са част от всяка домашна тренировка. Много ефективно тренират ръцете, раменете, мускулите на гърба. Носят сила, мощ и издържливост. Тялото се структурира и стяга.
Плюсове от монтиране на лост за набиране у домаМонтират се лесно.
Не заемат излишно място.
Безшумни са.
Не събират прах и не е нужно да се разглобяват и сглобяват.

Често задавани въпроси

Какви видове лостове за набиране има?

Лост за врата – много практично оборудване за тонизиране на мускулите на горната част на тялото. Лост за стена – прикрепват се с винтове, позволяват да укрепите гърба, ръцете и гръдните мускули. Обърнете внимание на разстоянието между ръкохватките, както и тяхната ширина. Лост за таван – ако таваните са достатъчно високи.

Отслабва ли се при тренировка на лост?

Набиранията и тренировките на лост ще заздравят цялото Ви тяло. Това дава тонизиращ ефект. Отслабването се получава от стягането на мускулите, изгарянето на калории и балансираното правилно хранене.

Подходящи ли са тренировките на лост за жени?

Жените имат по-малко сила в горната част на тялото, за тях са подходящи друг вид упражнения на лост, за разлика от мъжете. Много добро за жените е висенето на лост, особено за онези от Вас, които сега започвате с тренировките. Отначало тренирате висене с изпънати ръце, а като посвикнете – със свити ръце.

Каква е цената на доставка при направена онлайн поръчка?

Доставката е напълно безплатна, независимо какво е теглото на Вашата направена поръчка.