Лостове за набиране

Показване на 2 резултата

Лостове за набиране

Лостове за набиране цени

Основни характеристики на лостовете за набиране
Видове лостове за набиранеЛостовете за набиране са за врата и стена, също и за таван. Много важни уреди за самостоятелна домашна тренировка, където се използва тежестта на собственото Ви тяло. Лесно се монтират на избраното място в дома.
Ползи от тренировка на лост за набиранеТе са изключително ефективни тренировъчни уреди, които трябва да са част от всяка домашна тренировка. Много ефективно тренират ръцете, раменете, мускулите на гърба. Носят сила, мощ и издържливост. Тялото се структурира и стяга.
Плюсове от монтиране на лост за набиране у домаМонтират се лесно.
Не заемат излишно място.
Безшумни са.
Не събират прах и не е нужно да се разглобяват и сглобяват.

Често задавани въпроси

Какви видове лостове за набиране има?

Лост за врата – много практично оборудване за тонизиране на мускулите на горната част на тялото. Лост за стена – прикрепват се с винтове, позволяват да укрепите гърба, ръцете и гръдните мускули. Обърнете внимание на разстоянието между ръкохватките, както и тяхната ширина. Лост за таван – ако таваните са достатъчно високи.

Отслабва ли се при тренировка на лост?

Набиранията и тренировките на лост ще заздравят цялото Ви тяло. Това дава тонизиращ ефект. Отслабването се получава от стягането на мускулите, изгарянето на калории и балансираното правилно хранене.

Подходящи ли са тренировките на лост за жени?

Жените имат по-малко сила в горната част на тялото, за тях са подходящи друг вид упражнения на лост, за разлика от мъжете. Много добро за жените е висенето на лост, особено за онези от Вас, които сега започвате с тренировките. Отначало тренирате висене с изпънати ръце, а като посвикнете – със свити ръце.

Каква е цената на доставка при направена онлайн поръчка?

Доставката е напълно безплатна, независимо какво е теглото на Вашата направена поръчка.