Холни маси

Показване на 1–12 от 3372 резултата

Холни маси от FreeForAll

Всички холни маси заемат централно място в интериора. По правило всичко започва с тях, защото именно те привличат вниманието на посетителите и координира движението им из стаята.

Ето защо холната маса трябва да е оригинална и да се откроява от останалия декор. Всеки има различни критерии за избор. Но има и някои детайли, които не трябва да се пренебрегват.

дизайнерска холна маса

При избора на определен модел, ви препоръчваме да следите за някои най-важни неща, а именно – размер, стил, цветова схема, материал на производство.

Материалите на изработка на холните маси могат да са най-различни – масивно дърво, пластмаса, метал, MDF, MDF с фурнир, естествен или изкуствен камък, стъкло, ПДЧ и други. Разнообразието е огромно.

Стъкленият плот, например, върху хромирани крака, изглежда оригинално и модерно. Но най-търсените холни маси са тези, изработени от дърво.

Практичност на холните маси

холна маса

Холната маса, напук на името си, всъщност може да се позиционира навсякъде: в спалнята и коридора, хола и офиса. За всекидневната това е идеалната многофункционална декорация.

В коридора са използва за поставяне на вестници и списания, ръкавици и ключове. В спалнята – за книга или мобилен телефон. В офиса – за да се почерпят посетителите с чаша кафе.

Изискванията за качествена изработка на холни маси включват екологична чистота, устойчивост на гъбички, влага, мухъл, лесна поддръжка, здравина и издръжливост. Важно е материалът също така да не отделя вредни вещества в атмосферата и да не предизвиква алергични реакции.

Ако ще използвате холната маса за сервиране на ястия, тогава е по-добре да заложите на модел, който издържа на значителни натоварвания.

Е при огромното разнообразие от текстури и нюанси, изборът на холна маса става още по-лесен.

Цени на холни масиЦените ни започват от 69 лв. са по-малките и семпли маси и растат за по-големите маси за хол. Имаме огромен асортимент за всички ценови категории.
Доставка на холни масиДоставката е БЕЗПЛАТНА, ако платите онлайн с карта на сайта на FreeForAll. Ако изберете да платите при доставка, таксата е по ценоразпис на куриера.
Бюджетни маси за холБюджетният вариант за холни маси, са тезиизработени от ПДЧ – някои модели успешно имитират естествено дърво и изглеждат много ефектно в интериора.
Методи на плащанеМасите за хол на FreeForAll можете да платите сигурно с дебитна или кредитна карта през VPOS на Банка ДСК, по банков път или с наложен платеж на куриера.
ОтстъпкиНие предоставяме допълнителна отстъпка върху промо цените само при онлайн плащане с карта или по банка.

Най-бюджетният вариант са холни маси, изработени от ПДЧ – някои модели успешно имитират естествено дърво и изглеждат много ефектно в интериора.

Стъклените холни маси могат да бъдат декорирани чрез пясъкоструене или фотопечат. А колкото до самото стъкло, то може да е различно – цветно, тонирано и прозрачно.

Често задавани въпроси

От какъв материал са изработени предлаганите холни маси?

Отговор: Предлаганите холни маси са изработени както изцяло от ПДЧ, така и от комбинация от масив и МДФ, метал и дърво, метал и МДФ.

Какви видове и форми холни маси имаме?

Отговор: Холните маси, които предлагаме са правоъгълни, квадратни, кръгли. Те могат да бъдат дървени, пластмасови маси, стъклени, метални и други. Освен това част от тях имат механизъм за разтягане и повдигане.

Как да избера формата и размера на масата?

Отговор: Препоръчваме Ви да съобразите формите на останалите мебели и аксесоари в помещението. Размерът на холната масата трябва да бъде пропорционален на използвания холов ъгъл. При по-малък холов ъгъл изберете холна маса до 100 см дължина, а при по-голям – маса от поне 110 см дължина.