Продукти на Bardahl

Показване на 1–12 от 353 резултата

Като вносител гарантираме произхода и качеството на продуктите с марка Bardahl, закупени тук!

Продукти на Bardahl

Bardahl са световноизвестни добавки и смазочни материали от САЩ със специални верижни молекули “Polar attraction”, които осигуряват постоянно смазване на всички движещи се метални части. Компанията, Bardahl Manufacturing Corporation, е основана от Ole Bardahl преди повече от 80 години. Оле Бардал е допринесъл за разработването на революционните маслени добавки на Bardahl, формулирани със свойството Polar Attraction. То изолира металната повърхност от триене, топлина и износване.

Основа за продуктите на Bardahl

Незащитените метални повърхности са податливи на прекомерно износване и разкъсване. Сутрешното стартиране и стартирането на студено с обикновени масла излага двигателите на потенциални повреди. Като тези масла биха се оттекли лесно от критичните движещи се части, когато запалването е изключено. Резултатът може да бъде потенциално опасни повреди на двигателя, чието поправяне е скъпо.

Проблем- незащитени метални повърхности

Учените от Бардал успешно елиминираха проблема с незащитените метални повърхности, като внимателно формулираха специална добавка, известна като “Polar Attraction”. Формулата на Bardahl Polar Attraction зарежда по електронен път молекулите на обикновеното масло и се закрепва здраво към всяка противоположно заредена метална молекула. По този начин микроскопично тънък, но изключително издръжлив филм от смазка се държи магнитно на място срещу метала, изолирайки повърхността срещу триене, топлина и износване.

Bardahl “Polar Plus” с фулерен

Bardahl „Polar Plus“ с фулерени е подобрена, по-екологична версия на формулата „Polar Attraction“ с подобрена антиокислителна и превъзходна химия за контрол на отлаганията. Докато класическата формула “Polar Attraction” осигурява два слоя защита срещу триене и износване, подобрената “Polar Plus” с фулерени осигурява трислойна защита срещу триене и износване.

Bardahl „Polar Plus“ с фулерени е с производителност, доказана в полеви тестове като изтощителното пътуване на „No-Oil-Run“. Спиращ дъха рекорд, поставен през 1999 г. в Малайзия от 2 обикновени коли, карани без двигателни масла за разстояние от 1330 км. И без никакви признаци на прегряване и изгаряне на двигателя след цялото пътуване, ясно доказва превъзходната трислойна защита на Бардал срещу триене и износване.

Проблем

С течение на времето отлаганията се натрупват и натрупват в модула на съединителя, вътрешните канали и в тялото на клапана. Намалявайки правилната работа на трансмисията. Продължителните периоди на спиране и тръгване на шофиране допълнително допринасят за окисляването на течността и увеличените отлагания в клапаните и малките канали вътре в трансмисията. Това ще причини проблеми при превключването, включително потенциално треперене и приплъзване.

Решение

BARDAHL PRO® ATF Conditioner е формулиран със специални химически добавки и синтетични компоненти, които подобряват смяната на предавките и премахват лаковите отлагания, които причиняват приплъзване в трансмисията. Съдържа съставки против износване за минимизиране на триенето и абразията както в предните, така и в задните колела и активни почистващи препарати, които почистват отлаганията от окисляване на маслото. Това решение също ревитализира уплътненията и О-пръстените, за да предотврати течове и да удължи живота на трансмисията.

Ползи от използването на BARDAHL PRO® ATF Conditioner

  • Химически „настройва“ трансмисията, като освобождава залепналите клапани.
  • Премахва вредните отлагания и удължава живота на трансмисията.
  • Подобрява превключването на трансмисиите и помага за контролиране на „тръпките“.
  • Кондиционира уплътненията и О-пръстените за предотвратяване на течове.
  • Съвместим с всички видове течности за автоматични трансмисии, включително синтетични.