Спортни стоки

Показване на 1–12 от 199 резултата

Спортни стоки

спорни стоки duvlan

Спортни стоки за тренировки у дома

Всички знаем, че домашните тренировки имат своите предимства:

– Не губите време по пътя до фитнес залата.

– У дома можете да практикувате с всякакви удобни дрехи.

– Mожете самостоятелно да регулирате продължителността на часовете Ви за тренировка.

– Вие решавате кога ще започнете тренировката си.

– Ако създадете свое собствено тренировъчно пространство, можете да спестите от ежеседмичното ходене във фитнес залата в бъдеще. Ще можете да обзаведете помещението със спортни стоки, каквото Вие желаете.

Ще дадем информация за най-функционалните спортни уреди и аксесоари, които заемат съвсем не голямо пространство в дома, като в същото време Ви гарантират продуктивни занимания и резултати.

На първо място, за домашни тренировки се нуждаете от някои спортни стоки и основни аксесоари, кои са те?

  • Това е постелка за фитнес, която няма да се плъзга и търкаля.

Тук, в нашия онлайн магазин ще откриете, че има много модели, които са подходящи за тренировка, както в апартамента, така и навън.

  • Малък, но функционален аксесоар е фитнес гумена лента, която представлява ластик,

образуващ кръг. Това е чудесен вариант да поддържате тялото си в добра форма, без да ходите на фитнес. Изберете нивото на съпротивление, напомпайте мускулите на краката и задните си части – не е необходимо друго допълнително оборудване.

  • Вземете винилови дъмбели до четири килограма, за да правите загрявка на тялото си.

За физически тренирани спортисти са подходящи сгъваеми дъмбели с тегло 15-20 килограма: те лесно се сглобяват и разглобяват, а възможността за съхранение в компактен калъф прави комплекта удобен, както за дома, така и за летните вили.

  • За да усложните обичайните упражнения, използвайте тежести за ръцете или краката.

Това са специални маншети с пришити тежести, които се носят на глезените и осигуряват допълнително натоварване.

  • Класическо спортно оборудване за дома е хоризонталният спортен лост, която няма да заема много място в жилището.

Този уред ще помогне за укрепване на мускулите на гърба и ръцете, ще станете по-устойчив. Изтласвайки се нагоре с всякакъв хват, Вие използвате всички мускули на ръцете, гърба и раменния пояс.

Хоризонталният лост у дома може да замени или допълни тренировките във фитнес залата или на улицата. Когато избирате лост за тренировка за дома, трябва да вземете решение за местоположението, където ще го закрепите. Моделите на хоризонталния спортен лост зависят от вида на закрепване.  То е: над вратата, на стена, от тавана и други.

Още спортни стоки за тренировки у дома

спортни стоки за дома

  • Обърнете внимание на такова домашно спортно оборудване като стъпаловидна платформа.

Този уред е подходящ не само за степ аеробика, но и за силови и кардио упражнения. Платформата ще Ви върши полезна работа, с нея ще можете да усложните някои основни упражнения за мускулите на краката и седалището, като повдигане и спускане с различни темпове, изскачане с един или два крака. Обикновено височината на платформата може да се променя, за да варира трудността на упражненията, които изпълнявате. И, колкото по-висока е платформата, толкова по-голямо е натоварването.

  • Фитболът е отличен уред за поддържане на мускулния тонус у дома.

Фитболът е голяма гимнастическа топка, която се използва в различни тренировъчни програми, като пилатес, аеробни и функционални тренировки, занимания за бременни и други програми. Това е почти единственият спортен уред, при който едновременно се тренират вестибуларния, двигателния, тактилния и зрителния апарат. На фитбола винаги изпълнявате упражнения в нестабилна позиция и се тренирате даподдържате баланс. Това дава допълнително натоварване на мускулите на тялото Ви.

Желаем Ви успешни тренировки!