Фитнес и упражнения

Показване на 1–12 от 117 резултата

Фитнес и упражнения

За да изберете какво точно от инвентара е полезен за вас, трябва да определите някои важни неща.

Например, целта, която искате постигнете. Дали ще бъдат сложни класове или допълнение към кардио тренировка и ходене на фитнес?

Кои мускулни групи искате да тренирате на първо място?

Разполагате ли достатъчно място за използване на аксесоарите?

Можем да ви предложим различни уреди и аксесоари.

Фитнес и упражнения

Постелки за фитнес

Гимнастическото килимче е предназначено за изпълнение на различни упражнения със собствено тегло, преса, разтягане. Има универсални варианти за гимнастика и различни стилове йога, пилатес или други тренировки .

Когато избирате постелка за фитнес, важно е да обърнете внимание на:

Дебелина – постелка 3-5 мм е подходяща за къщата, за упражнения в парка, но за улицата се нуждаете поне от 6 мм дебелина.

Размери –оптималната дължина се изчислява лесно – вашата височина + 10 см.

материал на производство (висококачествените модели имат твърда подсилена рамка);

Адхезия към повърхността – постелката не трябва да се плъзга по пода, за да се избегне нараняване.

Въжета за скачане – те осигуряват отлична кардио тренировка и са подходящи за почти всеки, независимо от нивото на физическа подготовка. Подобряват стойката, повишават издръжливостта.

Има високоскоростни модели, при които в дръжките на въжето са вградени лагери, които ускоряват въртенето на кордата. Увеличава се натоварването на сърдечно-съдовата система и мускулите.

Друг вариант – към дръжките са закрепени тежести, кордата е от стоманен кабел, покрит с найлон. Обикновено този модел се използва от спортисти.

Модели с брояч –  броячът може да е механичен и да показва само броя на оборотите. Електронните броячи могат да показват изминало време и брой изгорени калории.

уреди за фитнес

Батутите за скачане също са много добро решение за забавна тренировка.

Когато избирате батут, обърнете внимание на максимално допустимото тегло, качеството на рамката, дебелината на тръбата – за предпочитане е тя да е от 30 до 40 mm, както и на броя пружини и наличието на дръжка, което е силно желателно.

Разгледайте всички наши предложения от категорията и изберете тези, които най-добре отговарят на вашите нужди!

Избор на фитнес оборудванеПреди закупуване на фитнес оборудване е важно да съобразите някои неща.

·        Целите, които искате да постигнете.

·        Мускулите, които искате да купувате.

·        Пространството с което разполагате.

Фитнес оборудване от FreeForAllБогат асортимент на фитнес оборудване. Намерете най-подходящите за вас. Поръчайте от FreeForAll.
ЦениЦените варират в диапазона 252,00-779,00 лева. В зависимост от типа фитнес уреди. Поръчайте сега.
ДоставкаНадеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.   Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.

Често задавани въпроси

Как да избера фитнес/гимнастическа топка?

Отговор: Изберете размер на топката за упражнения, който е пропорционален на вашия ръст. Искате да можете да седите на топката си с крака под ъгъл от 90 градуса или малко повече, но не по-малко. Бедрата ви трябва да са успоредни на земята или леко наклонени надолу.

Колко килограма може да издържи топката за упражнения?

Отговор: Повечето стандартни топки за упражнения имат ограничение на теглото от 115-130 кг. Ако теглото ви надвишава ограничението на топката, използването й може да представлява риск за безопасността, включително възможността топката да се спука, докато се използва. За да избегнете нараняване, трябва да използвате само топка, която може да издържи теглото ви.

Заслужава ли си закупуването на фитнес екипировка за дома?

Отговор: Дори ако решите да се придържате към членство във фитнес залата, вероятно ще откриете, че наличието на някакво оборудване у дома е огромно предимство в дните, когато просто не можете да стигнете или нямате време. Домашната фитнес зала определено си заслужава!