Бягащи пътеки

Показване на 2 резултата

бягащи пътеки

бягащи пътеки онлайн

Основни характеристики на бягащи пътеки

Електрически бягащи пътеки

Това са бягащите пътеки, които можете да закупите при нас.

Възможност сами да зададете настройки за тренировката, която желаете.

Благодаряение на компютърната система сами избирате и задавате параметрите, при лоито ще тенирате – ъгъла на трасето, усилието и др. Бягащата Ви пътеки има дисплей, на който се изписват показателите на тялото Ви по време на тренировката -час, температута,пулс, кръвно и други Ваши показатели. Вие сами можете да прецените кога да прекратите тренировката.

Безопасността по време на бягане е изключително важна.

Настилката на пътеката за бягане е равна, което на практика предпазва от евентуални травми, което я прави безопасна и стабилна за използване. Няма как да се спънете и да получите някаква травма.

Практичност и удобство за използване на бягащата пътека

Електрическо задвижване, което привежда пътечката в движение е супер ценна. Вие не трябва да полага никакви усилия да я задвижите. Вместо това цялото внимание се обръща на правилността на упражненията. Преди да изберете Вашата бягаща пътека, е добре да се запознаете с набора от тренировъчни програми и други функции, да вземете предвид лекотата на използване и всички технически възможности.

Здравословно отслабване с бягаща пътека

Можете да отслабнете, просто като ходите по бягащата пътека с умерено темпо. Започнете с 30 минути и постепенно увеличавайте времето до 1-1,5 часа. Основното нещо е редовната тренировка с ходене. Такова натоварване не е интензивно, като в същото време е ефикасно, така че можете да практикувате всеки ден.