Детски дивани

Показване на 1–12 от 46 резултата

Детски дивани – удобни, меки и с приятни цветове

Детски дивани
Детският диван е специална мебел и към нея трябва да се подхожда с голямо внимание. Представяме ви разнообразие от безопасни, модни и ергономични модели детски дивани, с които със сигурност ще зарадвате вашето дете.

При покупка на детски диван, трябва да се вземат предвид някои важни неща – материалите, от които е направена рамката, видът на пълнежа, качеството на дамаската и разбира се, практичността и функционалността.

Ако е правилно избран, детският диван не само ще издържи дълго време, но и ще осигури на детето най-удобната почивка и здравословен сън.

Качеството на рамката определя не само издръжливостта на самата мебел и нейната производителност, но и такъв важен фактор като екологичността.

Естественото дърво е чудесен избор за рамка – най-често рамките са изработени в комбинация от борова дървесина, която образува “скелета” и листове ПДЧ.

Визия на детските дивани

Детски дивани цени

Колкото до визията, детските дивани се отличават от останалите меки мебели с ярките си “анимационни” цветове и богат избор от цветови палитри.

В допълнение към “стандартните” цветове, характерни за пола (розово за момичета, синьо за момчета), производителите предлагат огромен избор от комбинации от различни цветове с всякаква комбинация от нюанси.

Много често дори, тъй като не можем да останем безразлични към тази красота и експлозия от цветове, забравяме, че основното в тапицерията не е външният вид, а нейните практични и експлоатационни качества.

Основните изисквания към тъканите за тапицерия за детски дивани са високата устойчивост на износване, хипоалергенността и безопасността, лекотата на почистване.

Сред нашите предложения можете да намерите страхотни модели детски дивани, които перфектно ще се съчетаят с интериора на всяка една детска стая и ще му добавят още повече красота.

Но това съвсем не е всичко. Детските дивани, които сме подбрали за вас, са с отлично качество и висока износоустойчивост.

Така че, изборът едва ли ще ви затрудни. Съдейки по многобройните положителни отзиви на клиенти, нашите детски дивани са в състояние да задоволят дори най-високите изисквания на клиента.