Детски килими

Показване на 1–12 от 14 резултата

Детски килими онлайн

килимиче за детска стая

Детски килими онлайн с бърза доставка. Огромно разнообразие от десени на килими за детска стая – Топ килими за Вашия дом

Детският килим в детската стая е най-уютното и топло място в апартамента.

Родителите с много любов избират интериора за детето си, правейки го красив, удобен и безопасен. Основно място в  съвременния интериорен дизайн заема килимът за детска стая.

меки детски килими
Предлагаме ви широка гама от детски и килими за игра, които ще разкрасят интериора на детската стая и ще донесат много приятни емоции на децата.

Някои хора предпочитат детски килими от естествени материали – приятни на допир, топли и меки, естествените килими по нищо не отстъпват по яркост на цветовете на синтетичните си събратя.

Синтетичните детски килими са страхотни

Тяхното влакно е по-меко от вълната, а цветовете са още по-ярки и наситени. Детските килими често се изработват от акрил – един от най-модерните, качествени и скъпи материали.

Смята се за достоен заместител на вълната, истински елит сред синтетиката. Популярни са и килимите от полипропилен, полиестер и най-деликатния микрофибър.

Дизайнът на универсалните детски постелки за игра е атрактивно игрално поле. По тях могат да се търкалят коли, да се предприемат морски пътешествия, космически акции или да се играят всякакви други възможни игри.

Късият косъм позволява изграждането на всякакви конструкции върху тези килими – това е много удобно, защото сътворените от децата кули, къщи, градове или всичко останало, няма да паднат!

Килимите имат гумирана основа, благодарение на която не се плъзгат, не се мокрят и не оставят петна по пода.

детски килими

Децата обичат забавни и модерни неща. Килимите не са изключение. Малчуганите се нуждаят от крещящ, смел и необичаен дизайн. Точно такива са и нашите предложения за вас.

Можете да се спрете на това, което мислите, че най-много ще допадне и зарадва вашето дете. Имаме модели подходящи за момиченца и такива, които са по-добър избор за момченца.

Всички детски килими, които предлагаме на вашето внимание, са изработени от високачествени материи и с много любов и грижа към най-малките.

Направете вашата детскта стая още по-атрактивна, като изберете пъстър, свеж принт за вашето слънчице.

И нека игрите започнат! Благодарение на атрактивните дизайни, играта е толкова увлекателна, че на децата ще им се ще никога да не свършва.