Детски мокетени килими

Показване на единствения резултат

Детски мокетени килими онлайн. Това е бюджетно решение за детската стая. Много често такива мокетени килимчета са подходящи за по-малки стаи, както и за имоти под наем, където има малко дете.

Топ Килими за Вашия Дом!

мокетено килимче

Детски мокетени килими онлайн

Това е друг, различен вариант за детски килим. Предлагаме Ви да разгледате нашата колекция от детски мокетени килими. Те са в богато разнообразие, широка гама от размери, цветове, красиви дизайни, принтове, картини с любими герои, създаващи чудесно настроение, сигурни и трайни.

Какво трябва да вземем предвид при избора на детски мокетени килими?

Килимът е един от най-важните аксесоари в детската стая, затова се избира с голямо внимание. Първо по размер.

Размерът на килима до голяма степен зависи от площта и разпределението, с което разполага детската стая. Трябва да решите предварително къде точно ще бъде разположен той, защото това ще помогне да се изчисли правилно неговата оптимална дължина и ширина.

Размерите на моделите детски мокетни килими варират. Има няколко стандартни опции, които гарантирано ще ви свършат работа:
  • до 3 м2 – такива модели са подходящи за поставяне близо до детско креватче, близо до гардероб или в зона за игра
  • от 3 до 7 м2 – детските мокетни килими с този размер са подходящи за поставяне близо до дивана, между две легла или в центъра на стаята
  • от 6 м2 – акцентни аксесоари, които привличат вниманието, заемайки по-голямата част от стаята

При избор на модел, по-голям от 6 м2, родителите трябва да имат предвид, че след поставянето му в стаята трябва да има разстояние от ръбовете до стените или мебелите от 20–40 см.

Съвет: можете да фиксирате планираните граници на килима, като ги маркирате на пода с обикновена маскираща лента, след което ще бъде лесно да определите желаната ширина и дължина на аксесоара.

Детски мокетни килими – избор на цвят

Един от най-важните моменти е изборът на цвета на килима в детската стая. Важно е да се има предвид, че аксесоарът може да играе неутрална роля в интериора на стаята или да бъде нейният ярък и ефектен акцент. Тук трябва да се съсредоточите върху цялостния дизайн на стаята.

детски мокетени килими цени

Килими в неутрални цветове с дискретни щампи са подходящи за ярко декорирани стаи, например тапети с богати цветове.

Цветните и ярки детски мокетни килими ще бъдат добър избор за стая, декорирана по неутрален и спокоен начин.

Когато избирате цвета на килима, можете да вземете под внимание гамата, в която е решен таванът в стаята, стените или наличният текстил, като пердета, например.

Детски мокетени килими – характеристики
  • Подходящо допълнение за стаята на вашето дете;
  • Осигуряват добра основа за игра;
  • Лесни за поддръжка.
Детски мокетени килими от FreeForAllБогата цветова палитра на детски мокетени килими. Може да разгледате всички налични модели в онлайн магазина на FreeForAll. Поръчайте сега своя детски мокетен килим.
ЦениДетски мокетени килими на достъпни цени. Наличност на различни цветова и размери. Само в онлайн магазина на FreeForAll.
ДоставкаБЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн или с карта. Доставка в диапазона 7-12 работни дни. Надеждна доставка с куриерска фирма Speedy.

детски мокетени килими

Често задавани въпроси

Какъв размер за детски мокетен килим е най-подходящ?

Отговор: Размерите на детските мокетени килими варират най-общо между 3кв.м и 7кв.м. Вашият избор зависи от това къде точно искате да го поставите- в близост до гардероба и креватчето или е необходим само за зоната за игра. Повечето родители се спират на по-компактни детски килимчета за игра.

Какъв цвят детски мокетен килим да избера?

Отговор: Цветът на детския мокетен килим зависи дали искате да бъде като акцент на стаята или по-скоро неутрален аксесоар. Когато избирате цвета на килима, можете да вземете под внимание гамата, в която е решен таванът в стаята, стените или наличният текстил.

Мога ли да поръчам детски мокетен килим онлайн?

Отговор: Можете да изберете детски мокетен килим от нашия сайт. Осигуряваме надеждна доставка с куриерска фирма в диапазона 8-14 работни дни. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн или с карта.