Дървени табуретки

Показване на 1–12 от 16 резултата

Дървени табуретки

дървена табуретка

Един от най-практичните елементи на интериора са дървените табуретки. Естествените материали винаги се оценяват по-високо. Не е изненадващо, че повечето купувачи избират продукти от истинско дърво.

Този избор има много предимства, първото от които заслужава да се отбележи – екологичността. Такива табуретки няма да навредят на здравето, което означава, че можете да го поставите навсякъде, включително и в детската стая.

Също така си струва да споменем издръжливостта на съвременните дървени табуретки – масивното дърво е по-трудно да се повреди от изкуствения заместител. И отделно си струва да кажем няколко думи за универсалността.

Отличен външен вид на качествен елемент от интериора и съвместимост с повечето дизайни – това прави тези модели толкова популярни.

Дървени табуретки – от каква дървесина са

дървени табуретки

Най-популярните видове дървесина са дъб, махагон, орех, бор или бреза. Последните две се считат за най-достъпни, без да се засяга външният вид. Дъбът има невероятни нюанси, а готовият продукт получава много приятен цвят.

Дървените табуретки се предлагат в различни размери. В малка стая малките или сгъваемите табуретки са идеален избор – ако е необходимо, лесно могат да се преместят другаде или да се скрият.

Когато избирате, обърнете внимание на височината – не просто трябва да ги комбинирате с оформлението, но и да се съобразите човек с какъв ръст ще ги използва.

В нашия магазин ще намерите страхотни опции, дървени табуретки в различни форми и размери, като общото между всички модели е тяхната ергономичност, отлични материали на изработка и невероятна издръжливост.

Можете да ги използвате за всичко, защото те са изключително универсални. Лесни са за преместване, можете бързо да ги позиционирате на мястото, където е необходимо.

Дървените табуретки са отлична инвестиция за всеки дом.

Много от другите ви мебели ще имат нужда от подмяна след години, но табуретките ще ви служат вярно десетилетия.

Можете да бъдете абсолютно спокойни за качеството и издръжливостта на нашите модели!

Приятно пазаруване!

Предимства на дървените табуреткиДървените табуретки са практичен елемент във всеки интериор. Те са универсални и лесно подвижни. Освен това, те са издръжливи и трудно се повреждат.
Видове дървесинаНай-достъпните видове дървесина са бреза и бор. Освен тях, популярни са махагона, дъба и ореха. Те са екологични и не вредят на здравето.
ЦениЦени от 52,00 до 213,00 лева, според цвета, размера и дизайна на дървената табуретка. Изберете своята дървена табуретка от богатия каталог на Free For All. Богато цветова палитра и разнообразие от модели.
ДоставкаБЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.  Надеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.