Евтини дивани

Показване на 1–12 от 43 резултата

Евтини дивани с доставка

Днес производителите предлагат много опции, включително и евтини дивани, които се отличават с добро качество. Като цяло диванът трябва да е удобен, стилен, просторен и издръжлив. Той е едновременно декорация на всеки хол и допълнително легло.

Евтини дивани

Предлагаме ви качествени и евтини дивани за различни видове и цели, така че да останете максимално доволни от покупката. Нека разберем кои са най-често срещаните модели, за да преценим по-добре какъв диван да изберем.

Дивани за всекидневна

с На него хората седят пред телевизора, играят настолни игри и прекарват събирания с гости. Следователно, добрият диван в хола трябва да има привлекателен външен вид. Желателно е тапицерията му да е устойчива на абразия, защото ще се използва особено често. Ще бъде добре, ако също се разгъне, образувайки място за спане. На сгъваем диван ще можете да поканите гости да пренощуват.

Разтегателен диван

Такива мебели могат да имат разнообразен външен вид поради различни конфигурации и довършителни материали. По правило диванът има сравнително малък размер и повдигната табла. Често тук няма механизъм за трансформация. Разтегателният диван е подходящ за малка стая, може да се превърне в място за кратка дневна почивка.

Евтини дивани с доставка

Диван тип кушетка

Това е широк диван, който обикновено няма гръб или като гръб се използват възглавници. Основната му цел е дневна почивка, кратък сън. Някои модели могат да имат механизъм за трансформация в единично или едно и половина легло. Повечето от тях разполагат с просторно долно отделение за съхранение на спално бельо. Често тази опция се избира за детската стая.

Разтегателен диван

Много популярна мебел. Такъв диван има механизъм за трансформация, който го превръща в едно и половина или двойно легло. Има чудесни модели здрави, красиви и евтини дивани, които са идеални за разнообразни цели. Можете да го поставите навсякъде, където би могла да изникне нужда от допълнителни легла.

Евтини дивани с доставка до адреса в цялата страна

Евтини дивани

В модерните интериори на дневни или спални винаги има диван. И тази зона обособена е като място за почивка и сън. Съществуват много видове модели, като, разбира се, всеки търси възможно най-качествени и евтини дивани. Те могат да се различават по механизъм на сглобяване, материал на тапицерия, дизайн, предназначение и т.н. Как да изберете диван, който да ви подхожда максимално по отношение на неговите свойства?

Откъде да започнем избора на диван

Малко са купувачите с опит и знания в избора на мека мебел. Преди да купите диван, е важно да разберете каква ще бъде основната му цел. Мнозина избират диван като легло за всекидневен сън. В други случаи продуктът играе ролята на място за почивка. Следващата стъпка е да вземете решение за качеството на дивана и неговата цена.

Качествени и евтини дивани

За да се оцени качеството на меката мебел, експертите проверяват рамката, пълнителя и тапицерията. Цветът и външният вид на дивана трябва да бъдат избрани според съществуващия дизайн на стаята. По принцип тези мебели се придобиват въз основа нюанса на стените на стаята. Диванът трябва да се вписва хармонично в интериора.

Преди да изберете диван за вашия дом, трябва внимателно да обмислите концепцията на интериора на стаята. Всички елементи на обзавеждането и декора трябва да бъдат свързани помежду си. Всяко допълнение трябва да се има предвид. Ако интериорът е класически, можете да помислите за дивани с дървена конструкция. Обикновено те имат тапицерия в универсални нюанси, подходящи за всеки декор. Ако искате да видите по-модерен модел в стаята си, обърнете внимание на стил Хай-Тек. Но тук трябва да обмислите добре дизайна на стаята, така че диванът да изглежда подходящ.

Евтини дивани – дизайн и форма

Правите дивани са най-разпространеният и универсален вариант. Можете да изберете цвят и размер на продукта за всеки интериор.

Дивани с директна форма най-често се поставят близо до стените. Дизайнът може да включва вградени плотове, мини-барове и сгъваеми рафтове. Тези модели се използват и за спане.

Също така, популярен е и ъгловият диван. Когато избирате такъв модел, не го бъркайте с друг дизайн – диван с лежанка.

Дивани с лежанки обикновено се монтират като ъглови дивани. В същото време се пести от пространство в стаята. Удобно е да изберете такива дивани като място за ежедневен сън.

Модулният продукт е колекция от няколко блока, които са събрани в един дизайн. Модулите могат да се използват и поотделно. Модулната система може да включва място за спане, но обикновено основното им предназначение е релаксация и допълнение към интериора.

Такъв диван ще бъде добър вариант за малък студио апартамент.

Размери на дивана

Преди да купите диван, трябва да определите какъв размер диван ви е необходим. Моделът може да бъде двоен и троен. Първият вариант е перфектен избор човек, който живее сам и рядко приема гости. Тройните дивани са много просторни. Предпочитат се от семейства с деца. Двойният модел може да бъде допълнен с удобни кресла, в резултат на което ще получите пълноценно място за почивка.

Преди покупката предварително определете размера на стаята и обмислете къде ще стои диванът, защото много често той се оказва твърде голям за помещението, за което е предназначен.

Евтини дивани

Евтините дивани са стилна, удобна и достъпна опция за всеки интериор. Разнообразие на модели, размери и цветове евтини дивани. Разгледайте сега в онлайн магазина на FreeForAll.
Често срещани моделиДивани за всекидневна; Разтегателни дивани; Диван тип Кушетка; Разтегателен диван.
ЦениЦени в диапазона 270,00-977,00 лева. Цената варира в зависимост от вида и размера на евтиния диван. Богата цветова палитра.
Доставка на евтини диваниБЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн. Възможности за наложен платеж. Бърза доставка с куриерска фирма Speedy.

Евтин диван за дома

Най-необходимата мебел у дома е диванът.

Диванът е не само част от интериора на апартамента, но и най-функционалното нещо.

Можете да седнете удобно на дивана с чаша кафе или чай, да се отпуснете след тежък ден, да легнете увити в одеяло, да гледате любимия си филм и много повече…

Всеки купувач иска да купи мебели, без да харчи много пари за покупката. Меката мебел не е изключение.

Магазини, където диваните се продават евтино, са търсени от купувачите.

Какви дивани могат да бъдат закупени евтино?

За да разберем защо един диван може да бъде евтин, нека да разгледаме основните компоненти на дивана, които определят неговото качество. Един от тях е:

Рамка на дивана

Рамката на дивана е основната структурна част на всеки диван. Рамката може да бъде изработена от естествено дърво, ПДЧ, фазер, MDF, шперплат и метал.

От избора на рамката на дивана зависи здравината и издръжливостта на Вашата мебел.

За да реши откъде да купите евтин диван, купувачът често не обръща внимание на качеството на дивана. Но това е погрешно.

Сега изборът на мебели е много широк. Пазете се от безскрупулни производители, които спестяват възможно най-много материали и избират най-некачествените и опасни за околната среда компоненти. Евриният синискокачественият диван няма да издържи дълго, скоро ще трябва да поправите рамката, да смените тапицерията или може би дори да си купите нова.

Бъдете внимателни при избора на евтин диван. Купуването на най-евтиния диван, както показва практиката, е краткотрайно и в крайна сметка нерентабилно.

Къде да купя добър евтин диван?

Един добър диван трябва да бъде не само здрав и издръжлив. Експресивен дизайн, удобство и комфорт са незаменими, важни параметри на дивана. Разбира се, желанието за закупуване не само на добър, но и на евтин диван е желанието на всеки купувач.

Все още ли е възможно да си купите добър диван евтино? Да, възможно е!

Онлайн магазинът е чудесно решение на въпроса къде да купите евтин диван.

Когато купувате диван в онлайн магазин, вие го получавате по-евтино, отколкото в обикновените магазини за мебели. Не е необходимо да плащате наем за наемане на търговски етаж, да плащате за работата на голям брой търговски асистенти, складови работници, охрана и друг персонал.

Разгледайте още нашите ъглови дивани

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на евтините дивани?

Отговор: Евтините дивани са изключително достъпни. Те са удобна и стилна алтернатива за всеки интериор. Евтините дивани се предлагат в разнообразни модели и цветове.

Кои са най-често срещаните модели евтини дивани?

Отговор: Съществуват множество модели евтини дивани. Най-често срещаните обаче са диваните за всекидневна, разтегателните дивани и дивани тип кушетка. Всеки модел се отличава със своите особености.

Какви са условията за доставка на евтини дивани?

Отговор: Безплатна доставка за всички продукти при плащане онлайн с карта или по банков път. Доставка рамките на 7-12 работни дни. Възможност за наложен платеж.