Евтини дивани

Показване на 1–12 от 43 резултата

Евтини дивани с доставка

Днес производителите предлагат много опции, включително и евтини дивани, които се отличават с добро качество. Като цяло диванът трябва да е удобен, стилен, просторен и издръжлив. Той е едновременно декорация на всеки хол и допълнително легло.

Евтини дивани

Предлагаме ви качествени и евтини дивани за различни видове и цели, така че да останете максимално доволни от покупката. Нека разберем кои са най-често срещаните модели, за да преценим по-добре какъв диван да изберем.

Дивани за всекидневна

с На него хората седят пред телевизора, играят настолни игри и прекарват събирания с гости. Следователно, добрият диван в хола трябва да има привлекателен външен вид. Желателно е тапицерията му да е устойчива на абразия, защото ще се използва особено често. Ще бъде добре, ако също се разгъне, образувайки място за спане. На сгъваем диван ще можете да поканите гости да пренощуват.

Разтегателен диван

Такива мебели могат да имат разнообразен външен вид поради различни конфигурации и довършителни материали. По правило диванът има сравнително малък размер и повдигната табла. Често тук няма механизъм за трансформация. Разтегателният диван е подходящ за малка стая, може да се превърне в място за кратка дневна почивка.

Евтини дивани с доставка

Диван тип кушетка

Това е широк диван, който обикновено няма гръб или като гръб се използват възглавници. Основната му цел е дневна почивка, кратък сън. Някои модели могат да имат механизъм за трансформация в единично или едно и половина легло. Повечето от тях разполагат с просторно долно отделение за съхранение на спално бельо. Често тази опция се избира за детската стая.

Разтегателен диван

Много популярна мебел. Такъв диван има механизъм за трансформация, който го превръща в едно и половина или двойно легло. Има чудесни модели здрави, красиви и евтини дивани, които са идеални за разнообразни цели. Можете да го поставите навсякъде, където би могла да изникне нужда от допълнителни легла.

Евтини дивани с доставка до адреса в цялата страна

Евтини дивани Евтините дивани са стилна, удобна и достъпна опция за всеки интериор. Разнообразие на модели, размери и цветове евтини дивани. Разгледайте сега в онлайн магазина на FreeForAll.
Често срещани моделиДивани за всекидневна; Разтегателни дивани; Диван тип Кушетка; Разтегателен диван.
ЦениЦени в диапазона 270,00-977,00 лева. Цената варира в зависимост от вида и размера на евтиния диван. Богата цветова палитра.
Доставка на евтини диваниБЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн. Възможности за наложен платеж. Бърза доставка с куриерска фирма Speedy.

Разгледайте още нашите ъглови дивани

Какви са предимствата на евтините дивани?

Отговор: Евтините дивани са изключително достъпни. Те са удобна и стилна алтернатива за всеки интериор. Евтините дивани се предлагат в разнообразни модели и цветове.

Кои са най-често срещаните модели евтини дивани?

Отговор: Съществуват множество модели евтини дивани. Най-често срещаните обаче са диваните за всекидневна, разтегателните дивани и дивани тип кушетка. Всеки модел се отличава със своите особености.

Какви са условията за доставка на евтини дивани?

Отговор: Безплатна доставка за всички продукти при плащане онлайн с карта или по банков път. Доставка рамките на 7-12 работни дни. Възможност за наложен платеж.