Евтини килими

Показване на 1–12 от 251 резултата

Евтини килими онлайн поръчка и заплащане с карта

Адектватни решения с бюджетен характер. Качествени и практични килими на ниски цени – Топ Килими за Вашия Дом

Днес, както и преди, килимите са популярни елементи на домашния уют и комфорт. Как да обаче да изберете красиви, висококачествени и евтини килим?

Вълнените килими винаги са се считали за класика, много качествени, меки, топли и издръжливи. Те изглеждат много хармонично в интериора и демонстрират просперитета на семейството, но са доста скъпи..

Копринените килими се ценят още повече и струват още повече. Това са изящни продукти, те са невероятно красиви, издръжливи, с плътен и лъскав косъм, а изключителните модели са сравними с истински произведения на изкуството.

Най-евтини килими са изкуствените, тъй като в производството им се използват евтини синтетични влакна. Сред тях има и висококачествени модели, които ще издържат много години.

Добросъвестните производители произвеждат висококачествени и евтини килими, които имат много предимства. Те са достъпни, приятни на допир, устойчиви на влага, лесни за поддръжка, издръжливи, устойчиви на износване, не предизвикват алергии, не избледняват и не се деформират.

Основните им недостатъци са, че не задържат добре топлината и натрупват статично електричество.

Естествени килими на достъпни цени

Има категория естествени килими на достъпни цени, за производството на които се използват памук, лен, сизал и изкуствен вискозен материал, създаден от естествени целулозни влакна.

Такива килими са малко по-скъпи от изкуствените аналози, но са екологични, много меки, способни да създадат благоприятен микроклимат в стаята.

Всеки човек има желание периодично да променя неща от интериора в апартамента, така че купуването на скъпи продукти за хора със среден доход може и да няма много смисъл.


Вискозните килими са достойна алтернатива на копринените килими, тъй като са сходни по структура и здравина, красота и блясък, но много по-евтини от тях.

Памучните килими са изработени от естествени влакна, те са безвредни за страдащите от алергии, имат добра топлопроводимост, но са склонни към деформация. Техните цени са също достъпни.

Също така, може да закупите евтини килими, изработени от комбинирани суровини, които съчетават положителните качества на естествените и синтетичните продукти.

Сред богатото разнообразие от килими на евтина цена, винаги може да изберете модел, който ви устройва напълно и не натоварва семейния бюджет.