Евтини пътеки

Показване на 2 резултата

Евтини пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България с куриери евтини пътеки на супер цена – Топ Килими и пътеки за Вашия Дом

Евтини пътеки за дома

 

Невъзможно е да създадете уютна атмосфера в дома си или в лятната си къща без подходящите пътеки. Въпреки постоянните промени в модните тенденции, пътеките като цяло никога няма да загубят своята актуалност.

Пътеките перфектно ще се впишат в декора на коридора, ще подчертаят специалния стил на спалнята и ще украсят стълбите. Поради големия избор от размери е възможно да изберете идеалния вариант за стая или част от нея, независимо от размерите.

Евтини пътеки от изкуствени материали

Практическите тази категория пътеки са изработени от изкуствени влакна. А това означава, че няма опасност да бъдат изложени на влага, че няма да се деформират или да загубят ярките си цветове. Грижата за тези пътеки също е лесна. В крайна сметка, за да ги поддържате в добър вид, е достатъчно да ги почиствате с прахосмукачка веднъж или два пъти седмично.

По отношение на дизайна, производителите предлагат почти неограничени възможности. Класически дискретни нюанси или, обратно, ярки, привличащи вниманието – изборът зависи само от личните Ви предпочитания.

Тези пътеките на съвършено достъпни цени могат да бъдат украсени с флорални шарки, многообразни растителни композиции, а могат да са и семпли.

Нашият онлайн магазин с удоволствие Ви предоставя многобройни модели на тези функционални продукти, които ще служат на своите щастливи собственици една година. Всички те са обединени от едно – достъпни цени.

И така, тук Вие можете да получите необходима и стилна покупка, която може да внесе новост в интериора на всяка стая, без да влагате големи суми пари.

Практични, евтини модели пътеки за всеки интериор

Евтините подови пътеки са произведени по най-високите стандарти. Синтетичните влакна в състава им гарантират леко тегло, практичност, ниска поддръжка, издръжливост и други предимства, които обикновено се търсят.

Повечето от моделите в този раздел се характеризират с плътна и ниска купчина.

Този параметър потвърждава високото качество на продуктите и тяхната пригодност за използване не само в апартаменти, но и в стаи с голям трафик.

Нашият онлайн магазин предлага широка гама от евтини пътеки и клиентите ни получават шанса:
  • да получат добра подова изолация в коридорите и на балконите;
  • да решат проблема със звукоизолацията в стаите;
  • да сведат до минимум възможността за получаване на травма чрез полагане на безопасно покритие.