Евтини пътеки

Показване на 12 резултата

Евтини пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България с куриери евтини пътеки на супер цена – Топ Килими и пътеки за Вашия Дом

Евтини пътеки за дома

Евтини пътеки

Невъзможно е да създадете уютна атмосфера в дома си или в лятната си къща без подходящите пътеки. Въпреки постоянните промени в модните тенденции, пътеките като цяло никога няма да загубят своята актуалност.

Пътеките перфектно ще се впишат в декора на коридора, ще подчертаят специалния стил на спалнята и ще украсят стълбите. Поради големия избор от размери е възможно да изберете идеалния вариант за стая или част от нея, независимо от размерите.

Евтини пътеки от изкуствени материали

Практическите тази категория пътеки са изработени от изкуствени влакна. А това означава, че няма опасност да бъдат изложени на влага, че няма да се деформират или да загубят ярките си цветове. Грижата за тези пътеки също е лесна. В крайна сметка, за да ги поддържате в добър вид, е достатъчно да ги почиствате с прахосмукачка веднъж или два пъти седмично.

По отношение на дизайна, производителите предлагат почти неограничени възможности. Класически дискретни нюанси или, обратно, ярки, привличащи вниманието – изборът зависи само от личните Ви предпочитания.

Тези пътеките на съвършено достъпни цени могат да бъдат украсени с флорални шарки, многообразни растителни композиции, а могат да са и семпли.

Нашият онлайн магазин с удоволствие Ви предоставя многобройни модели на тези функционални продукти, които ще служат на своите щастливи собственици една година. Всички те са обединени от едно – достъпни цени.

И така, тук Вие можете да получите необходима и стилна покупка, която може да внесе новост в интериора на всяка стая, без да влагате големи суми пари.

Практични, евтини модели пътеки за всеки интериор

Евтините подови пътеки са произведени по най-високите стандарти. Синтетичните влакна в състава им гарантират леко тегло, практичност, ниска поддръжка, издръжливост и други предимства, които обикновено се търсят.

Повечето от моделите в този раздел се характеризират с плътна и ниска купчина.

Този параметър потвърждава високото качество на продуктите и тяхната пригодност за използване не само в апартаменти, но и в стаи с голям трафик.

Нашият онлайн магазин предлага широка гама от евтини пътеки и клиентите ни получават шанса:
 • да получат добра подова изолация в коридорите и на балконите;
 • да решат проблема със звукоизолацията в стаите;
 • да сведат до минимум възможността за получаване на травма чрез полагане на безопасно покритие.
Евтини пътеки – предимства
 • Внасят топлина и уют;
 • Винаги актуални;
 • Подходящи за всеки тип интериор.
Евтини пътеки от изкуствени материалиЕвтините пътеки от изкуствени материали са влагоустойчиви. Те не се деформират. Освен това цветовете им се запазват доста добре.
Характеристики на евтините пътеки от изкуствени материалиЕвтините пътеки от изкуствени материали:

 • Се предлагат в богат асортимент от дизайни;
 • Богата цветова гама;
 • Достъпни цени.
Евтини пътеки от FreeForAllЕвтини пътеки на достъпни цени от FreeForAll. Високо качество на продуктите. Разгледайте сега в онлайн магазина на FreeForAll.

Защо евтините мокетени пътеки имат своите предимства?

Евтините пътеки за дома могат да осигурят много добра защита от шум, студ, замърсяване и също така да се превърнат в стилен акцент на всеки интериор.

Подбират се за различни цели, определени от техническите характеристики на продуктите.

Онлайн магазинът ни предлага голям каталог от евтини мокетени пътеки на своите потребители.

Магазинът ни съдържа интересни модели, които се различават по текстура, размер и текстурни решения. Всички те са предназначени да радват собствениците години наред на следните места:

 • Баня – гумираната мокетена пътека за баня Ви позволява напълно да изключите и да не си помисляте за падания и наранявания;
 • Детски – по-плътните мокетени пътеки за детска стая запазват топлината и предотвратяват измръзване при игра на пода;
 • Кухня – евтината мокетена пътека в тази стая предпазва повърхността от повреда при падане на съдове и тежки предмети;
 • Изтривалките пред външната врата също можем да наречем евтини мокетени пътеки за коридор абсорбира влагата от обувките, а също така помага да се предотврати разпространението на всякаква мръсотия отвън.

Магазинът за килими предлага широка гама от модели евтини мокетени пътеки с оригинални модели на разумни цени. Ще бъде възможно да закупите евтини мокетени пътеки по Ваш избор в магазина ни и също онлайн. Особено внимание трябва да се обърне на изключително добрите промоционални оферти.

Акрилната евтина мокетена пътека е популярна опция за подова настилка, която визуално не се различава от килимите от естествена прежда. Това е по-достъпно решение, което изглежда стилно и се вписва във всеки интериор. Каним Ви да разгледате онлайн каталога на нашия магазин, за да се убедите в широката гама от продукти от изкуствени влакна и да се насладите на качествено обслужване по време на процеса на поръчка.

Акрилни мокетени пътеки: достъпна цена и много предимства

Нишките на акрилния материал наподобяват овча вълна, но имат подобрени характеристики поради комбинацията с други видове суровини. Изкуственият произход има положителен ефект върху цената на продуктите от него. Струва си да се отбележи, че акрилният килим не е мек, но печели с разумно съотношение цена-качество. Ако нямате нищо против изкуствеността на пистите, не се колебайте да ги купите дори за офиси и други места с голям трафик. Продуктите ще ви зарадват с най-висока устойчивост на износване.

Струва си да закупите акрилна евтина мокетена пътека през онлайн магазин, за да оцените всичките й предимства:

 • достъпна цена на продукта със сходни характеристики с вълнени опции;
 • устойчивост на висока влажност и образуване на гъбички;
 • лекота на почистване на повърхността и минимално замърсяване;
 • дълбоко боядисване на нишки, които не избледняват при продължително излагане на пряка слънчева светлина и агресивни битови химикали;
 • липса на деформация по време на дълго съхранение в сглобена форма.

Синтетичните влакна на евтините моокетени пътеки нямат специфична миризма. Хипоалергенни са и не абсорбират ароматите на парфюми, цигари и храна.

Често задавани въпроси

Какви са предимствата на евтините пътеки?

Отговор: Т.к. евтините пътеки са от изкуствени материали, няма опасност да бъдат изложени на влага, няма да се деформират или да загубят ярките си цветове. Поддържката им също е лесна, което ги прави предпочитани за вили и летни къщи. По отношение на чистотата, достатъчно е само да минете пътеката с прахосмукачка.

Къде може да се използват евтините пътеки?

Отговор: Евтините мокетени пътеки могат да се използват в банята, като предотвратяване на евентуално подхлъзване и нараняване. А в кухнята, евтините мокетени пътеки се използват за топлоизолация при зимните месеци, а същевременно се предпазва пода при изпускане на остри предмети. Евтините пътеки могат да се използват и в детската стая на вилата или за изтривалка пред входаната врата.

Как да закупя евтини пътеки?

Отговор: Можете да изберете евтини пътеки от разнообразието в нашия сайт. Осигуряваме надеждна доставка с куриерска фирма за около 7-14 работни дни. Ще получите и БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн или с карта.