Евтини холни маси

Показване на 1–12 от 34 резултата

Евтини холни маси

Евтини холни маси 1

С какво е най-подходящо да допълним комплекта мебели в хола и да украсим интериора му?

Разбира се, с холна масичка за кафе! Тази компактна, но функционална мебел ще се хареса на тези, които обичат да пият чай и кафе у дома и тези, които често посрещат гости.

Какви модели евтини холни маси се предлагат от производителите на мебели днес и какво да търсите при покупка? Нека го обсъдим в тази статия.

Класификация на евтини холни маси

Класификация на евтини холни маси

 

  • Класически модел

Такава маса се състои от надеждна рамка на 4 крака и плот с геометрична или друга форма.

Под плота обикновено има допълнителен рафт за съхранение на малки неща: от дистанционното управление на телевизора и свързаното оборудване до книги и списания.

Често срещан и евтин материал за производство на опори за маси за кафе е ПДЧ / ПДЧ. В зависимост от модела, плотът може да бъде изработен осъщо от стъкло, пластмаса или няколко материала наведнъж.

  • Евтина холна масичка непосредствено до дивана

Името на модела ясно описва неговия дизайн, благодарение на който можете да използвате масата без да ставате от дивана. Формата на тази евтина холна масичка ще ви позволи да я приближите плътно до себе си и да я използвате по предназначение.

  • Евтина холна масичка с разгъване

Тя е допълнена с вграден механизъм за разтваряне. В сглобено състояние представлява компактна масичка за кафе, а в разгърнат вид е пълноценно място както за работа, така и за хранене.

Лесно можете да промените конфигурацията на тази не скъпа холна маса в зависимост от помещението, както и от Вашите нужди.

  • Декоративен модел евтина холна маса

Не е функционален, а визуален. Такава масичка за кафе се закупува като допълнение, като интериорна декорация. По-често декоративните елементи се правят по поръчка и са по-скъпи от фабричните модели.

Двойни холни евтини маси. Тенденцията на 2022 г. на пазара на холни маси е комплект от две евтини холни масички с различна височина, изработени в един и същи стил.

Можете да ги подредите ги една до друга, създавайки една композиция или като два отделни елемента.

Достъпна ценаЕвтините холни маси предлагат икономично решение за обзавеждане на вашия хол. Те са по-достъпни за хора с ограничен бюджет или за тези, които търсят временно или начално обзавеждане.
Разнообразие в дизайнаПри евтините холни маси може да откриете разнообразие от дизайни и стилове. Има широка гама от модели, които могат да отговарят на различни предпочитания и интериорни стилове.
ПрактичностЕвтините холни маси се фокусират върху практичността и функционалността. Те предоставят основното работно пространство и съхранителни възможности, необходими за подредба на предмети като книги, фотоалбуми, телевизори и др.
ПодвижностМного евтини холни маси са леки и имат компактни размери, което ги прави лесни за преместване и пренасяне. Ако искате да промените разположението на мебелите в хола си, това може да стане без усилие.
МногофункционалностНякои евтини холни маси предлагат допълнителни функции и удобства като вградена съхранителна пространство, рафтове или допълнителни чекмеджета. Това може да бъде полезно за организацията на вашия хол и съхранение на неща.

Често задавани въпроси

За какво може да ни послужи евтината холна маса?

Отговор: Евтините холни маси може да ни послужат като допълнително пространство за съхранение или подредба. Те предоставят основното работно пространство и съхранителни възможности, необходими за подредба на предмети като книги, фотоалбуми, телевизори и др.

Какви видове холни масички има според прездазначението им?

Отговор: Може да позиционирате евтината холна маса в близост до дивана- тя трябва да бъде компактна и лека- така дистанционното ви ще е винаги под ръка и ще има къде да сложите чашата си за кафе. Има и декоративни евтини холни масички- такава масичка за кафе се закупува като допълнение, като интериорна декорация. Или евтина холна масичка с разгъване- В сглобено състояние представлява компактна масичка за кафе, а в разгърнат вид е пълноценно място както за работа, така и за хранене.

От какъв материал са евтините холни маси?

Отговор: На-често срещан и евтин материал за производство за маси за кафе е ПДЧ. В зависимост от модела, плотът може да бъде изработен осъщо от стъкло, пластмаса или няколко материала наведнъж.