Едноцветни пътеки

Показване на 2 резултата

Едноцветни пътекис онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България с куриери на супер цена – Топ Килими и пътеки за Вашия Дом

Едноцветни пътеки

Сега особено популярни са едноцветни пътеки за дома, които прекрасно се вписват в минималистичен интериор. Правоъгълната еднотонна пътека е вечна класика, която всеки обича. Също така популярен е стилът Прованс в деликатни еднотонни цветове и донякъде изтъркани текстури.

Едноцветните пътеки са предназначени както за интериорен офис, така и като декорация на дома.

Също така тържествените събития могат да бъдат украсени със стилни, едноцветни пътеки.

Нашите предложения за едноцветните пътеки за дома и офиса, представени в нашия онлайн магазин, са изключително популярни и търсени сред потребителите.

Едноцветни пътеки

Нашите едноцветни пътеки

Нашите едноцветни пътеки, които са за вътрешни пространства и коридори, а в някои случаи и за външни площи, са красиви, оригинални и практични. Те подхожда на всеки интериор – от класически до високотехнологичен.

Разгледайте ги. Пътеките в един тон правят стаята уютна, а модерният дизайн на продуктите придава на интериора допълнителен вкус и индивидуалност.

За разлика от подовите настилки с шарена текстура, обикновените пътеки са по-хармонични.

Къде могат да бъдат постлани едноцветни пътеки?

Те са предназначени:

– за големи офис помещения, т.е. за отворено пространство,

– конферентни зали и коридори,

– домашни помещения, както за просторни, така и за малки кухни, дневни, спални и детски стаи.

Едноцветните пътеки са:

– издръжливи (предимно поради текстурата на купчината),

– производството им е съобразено с наличието на повишени замърсяващи характеристики,

– имат богата цветова гама – цветовете са от ярки тонове до приглушени,

– могат да се различават по дължината на купчината.

– изработени са от висококачествени материали,

– имат издръжлива латексова основа,

– отличават се с повишена звукоизолация,

– антистатични са и са много практични.

Едноцветни пътеки – предназначениеЕдноцветните пътеки са подходящи за вътрешни и външни пространства. Те се съчетават добре с всеки интериор. Те си отличават с висока хармоничност.
Предимства на едноцветните пътекиЕдноцветните пътеки са издръжливи. Отличават се с богата цветова гама. Те са много практични и издръжливи.
Едноцветни пътеки от FreeForAllВ онлайн магазина на FreeForAll ще намерите богат асортимент от едноцветни пътеки. Цените варират в диапазона 34,00-114,00 лева. Различни цветова и размери.
ДоставкаБЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.  Надеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.

Често задавани въпроси

Защо да изберем едноцветни пътеки?

Отговор: Основната причина да изберем едноцветни пътеки е тяхната издържливост. Изработени са от висококачествени материали и имат издръжлива латексова основа. Отличават се с повишена звукоизолация и безспорните си антистатични свойства.

Колко струват едноцветните пътеки?

Отговор: В онлайн магазина на FreeForAll може да закупите едноцветни пътеки между 34.00-114.00 лева. Цените варират основно според размера, който изберете. Отличават се с богата цветова гама.

Къде можем да поставим едноцветни пътеки?

Отговор: Най- широкото им приложени е в коридори. Може да се поставят също и в големи офис помещения и в конферетни зали. У дома са подходящи както за просторни, така и за малки кухни, дневни, спални и детски стаи.