Изтривалки

Показване на 1–12 от 43 резултата

Изтривалки

Изтривалки за дом или офис

Рано или късно всяко семейство започва да мисли как да избере устойчива на мръсотия изтривалка за коридора. Наистина, в противен случай прах и мръсотия се натрупват много бързо близо до прага – пръст, сняг, пясък и всичко, което остава върху подметките на обувките ни след ходене.

За да се предотврати този проблем, ви предлагаме специални изтривалки, които да сложите пред вратата.

Тези изтривалки са направени с подходящи технологии, затова ефективно задържат мръсотията, предотвратявайки по-нататъшното й разпространение в стаята. Също така те бързо абсорбират влагата, снега и други нежелани частици, останали върху обувките.

Освен практична, модерните изтривалки имат и декоративна функция

модерни изтривалки

Няма значение дали ще изберете модел за вашия офис на входа или искате да закупите изтривалка за вашия апартамент, този елемент ще украси всяко пространство. Съществува огромно разнообразие от дизайни, цветове и размери.

Както знаете, подовете в коридора са най-податливи на различни механични повреди. Това се улеснява от взаимодействието на подовата настилка с мокри и мръсни подметки на обувки.

За да се предотврати този проблем, се използва изтривалка за влизане в помещение.

Също така, изтривалката е чудесен вариант за апартамент, където подът в коридора е направен от линолеум или плочки – това са хлъзгави повърхности и тя ще осигури безопасността на членовете на семейството, като абсорбира влагата от обувките.

Основната цел на изтривалките с гумена основа е да изсушат подметките на обувките на посетителите

изтривалка с гумена основа

Те почистват обувките от големи фракции мръсотия и сняг, а докато дупките в килима се запушат напълно, повърхността на килима остава чиста.

Нека припомним, че гумата е противоплъзгащо покритие, така че наличието на изтривалка, примерно, на верандата, ще я направи много по-безопасна през зимата.

За да продължат да работят ефективно изтривалките, те трябва да бъдат периодично почиствани от натрупаната мръсотия.

В нашия магазин ви предлагаме много практични модели с отлично качество, така че, вероятно няма да имате проблем с изобра!

Предназначение на изтривалките Предотвратяват навлизането и разпространяването на прах и мръсотия във Вашия дом. Освен това, те задържат нежелани частици, сняг и влага. Изтривалките предпазват вашия под от механични повреди. 
Функции на изтривалките Изсушаването на обувките и предотвратяване на подхлъзване са основни цели на изтривалките. Те могат да служат и като декоративен елемент. 
Цени Цени в диапазона 28,00 – 264,00 лева, според дизайна, цвета и размера на изтривалката. Изберете изтривалка за дома или офиса от Free For All. Направете своята поръчка сега. 
Доставка от FreeForAllНадеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Изпълнението на  доставката е в рамките на 7-12 работни дни. БЕЗПЛАТНА доставка за всички продукти при плащане с карта или по банков път.  
За какво служат изтривалките?

Отговор: Изтривалките служат за използването на много цели. Те помагат за поддържане на чистотата. Изтривалките служат и за защита на подовата настилка, предотвратяване на подхлъзване и падане и персонализиране на входовете на нашите домове.

Какви видове изтривалки има?

Отговор: Съществува богато разнообразие от изтривалки, всяка от които има своето специфично предназначение. Изтривалките са различават най-вече по това от какъв материал са произведени. Има изтривалки от кокосови влакна, гумени изтривалки външни и вътрешни изтривалки и много други.

Какви са условията за доставка на изтривалки от FreeForAll?

Отговор: Бърза доставка с куриерска фирма Speedy. Изпълнение на поръчките в диапазона от 7 до 12 работни дни. Безплатна доставка при плащане онлайн с карта или по банков път.