Класически килими

Показване на 1–12 от 22 резултата

Класически килими с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България с куриери килим на супер цена – Топ Килими за Вашия Дом

класически килими
Класически килими онлайн

Класическите килими са най-известните в света, ръчно изработени и превърнали се в символ на богатата персийската култура. Персийските килими са тъкани от векове назад.

В някои страни технологията за тъкане на класически килими се предава от поколение на поколение. Всеки един килим се отличава със своя уникален модел и плътност на купчина.

Има с шарка, има без шарки, с по-висока купчина или гладки такива.

Определено това са килими, които ще служат на повече от едно поколение.

Килими с уникални модели

Поради уникалността на шарките, класическите килими могат да украсят най-изтънчения интериор. За основа се вземат естествени вълнени, копринени, памучни конци. От тях започват да се тъкат възли, колкото повече малки възли се поставят на 1 кв. м., толкова по-добър ще бъде килимът. Плътността на възлите може да достигне до 900 хиляди на 1 кв. м.

Характеристики на класическите килими
  • Ръчно изработени;
  • Със и без шарки;
  • Подходящи за всеки тип интериор.
Класически килими от FreeForAllНалични в различни размери и цветове. Възможност за плащане онлайн и доставка в цяла България от FreeForAll.
ЦениЦените варират в диапазона 79,00-426,00 лева. Цената на класическия килим зависи от размера и дизайна. Поръчайте своя класически килими от FreeForAll.
ДоставкаДоставка в цяла България. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн. Работа с най-надеждните куриерски фирми.

Често задавани въпроси

Колко струват класическите килими?

Отговор: Основните модели варират от 79.00 лв до 426.00 лв. Цената им зависи основно от размера, който си изберете, дизайна и височината на купчината. Поръчайте своя класически килими от FreeForAll.

С какво се отличават класическите килими?

Отговор: За основа се вземат естествени вълнени, копринени, памучни конци. От тях започват да се тъкат възли, колкото повече малки възли се поставят на 1 кв. м., толкова по-добър ще бъде килимът. Това със сигурност са килими, които ще красят дома ви повече от едно поколение.

Доставка на класически килим?

Отговор: Максималната доставка е до 14 дни от датата на поръчката. Ако платите онлайн, ние ще доставим Вашия класически килим безплатно. Наши партньори са надеждни куриерски фирми.