Класически пътеки

Показване на 3 резултата

Класически пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България с куриери на супер цена – Топ килими и пътеки за Вашия дом

Класически пътеки

класически пътеки

Класическите пътеки са добър начин да промените цялостния дизайн на жилищното пространство, запълвайки го тесни и дълги пътеки. Те създават уют и надеждно съхраняват топлината.

Класическите пътеки са винаги търсени. Те имат представителен външен вид, който е характерен и ги отличава от другите продукти от този тип. Ясно очертани класически линии и изтънчени дискретни модели лесно могат да допълнят интериора на държавните офиси, ресторанти или домове.

Класическите пътеки, чиято цена остава достъпна, се изработват в удобни размери.

Цветовете им, шарките на тези покрития са доста разнообразни. Всичко е въпрос на Ваш избор.

Класическите пътеки са произведени от естествени, синтетични и изкуствени материали.

Пътеките от акрил и полиамид са подходящи за помещения с висока влажност. Могат да се използват в кухнята, банята и тоалетната. Класическите пътеки от вискоза си струва да се поставят в хола или в спалнята. Този материал е направен от естествени суровини, целулоза. Получава се чрез обработка на дървесен чипс, така че има отлични потребителски свойства.

За места с голям трафик е подходящо да изберете класически пътеки с къс косъм.

Характеристики на тези пътеки

Те няма да събират много прах, мръсотия и можете да премахнете петното от повърхността им с обикновена влажна гъба. Такива покрития се произвеждат от полиамид, върху който няма да остане следа дори от разлята чаша червено вино.

Ако някой в семейството е с алергия, по-добре е да не насочвате избора си на класически килим от естествени материали. Също не е подходящо класически пътеки от естествен материал да се полагат в бани, където може да се образува прекомерна влага.

Класически пътеки, чиято цена е достъпна, се закупуват от много мениджъри за офис центрове, общи части, хотели и ресторанти.

Тук можете да откриете модерен избор на цветове и дизайн на класически пътеки, няма да Ви е трудно да изберете подходящия  продукт. Основното е, класическите пътеки да подхождат на цвета на мебелите, тавана и стените.

Ако търсите едноцветна пътеки, вижте каталога ни тук!

Класически пътеки – характеристики
  • Не задържат прах и нечистотии;
  • Лесни са за поддръжка;
  • Класическите пътеки от естествени материали не се препоръчват за хора с алергии.
Предназначение на класическите пътекиДобър вариант за разчупване на дизайна в жилището. Класическите пътеки внасят уют и топлина във вашия дом. Те са подходящи за различни типове интериор.
Класически пътеки от FreeForAllРазнообразие от класически пътеки в онлайн магазина на FreeForAll. Налични модели в различни цветове и размери. Доставка в цяла България и възможност за плащане онлайн.
ЦениЦените на класическите пътеки варират в диапазона 40,00-134,00 лева. Цената зависи от вида и размера на класическата пътека. Поръчайте своята класическа пътека от FreeForAll.

Често задавани въпроси

Защо да изберем класически пътеки?

Отговор: Класическите пътеки са изключително лесно за поддръжка. Те се задържат прах и мръсотии. Създават уют и запазват желаната топлина.

Предназначение на класическите пътеки?

Отговор: Класическите пътеки могат да бъдат поставени в офис центрове, общи части, хотели и ресторанти. Основното, с което трябва да се съобразите, е да подхождат цветово на заобикалящите мебели и стени. Това няма да е трудно, т.к. се предлагат в огромно разнообразие на шарки и цветове.

За колко време ще пристигне доставката на класически пътеки?

Отговор: Доставката на класически пътеки ще достигне до желания адрес в рамките на 7-14 работни дни. При поръчка онлайн ги изпращаме безплатно с надеждна куриерска фирма.