Мокетени килими

Показване на 1–12 от 25 резултата

Мокетени килими онлайн

Мокетените килими и мокетът са едно от много търсените подови покрития в света.

мокетени килими

 

Тази настилка по принцип е платно, което е положено и фиксирано с первази. Мокетът е добър не само от естетическа гледна точка, но и от висока производителност. При спазване на технологията на монтаж и навременната грижа, мокетеното покритие ще издържи 10-15 години.

И така, има случаи, когато предпочитате еднотонна повърхност или по-изтънчен орнамент? Почти всеки вариант мокетен килим може да бъде изработен по поръчка. Налице са много варианти и разнообразие на еднотонни и с загатнат десен и рисунък – по-голям асортимент сред килима. Друг плюс е повече цветови решения на чертеж.

Ако решите да използвате мокетено покритие за килим, Вие можете да отрежете толкова, колкото Ви е необходимо. Възможен е почти всякакъв размер и форма. Това е голям плюс.

Ако имате нужда от килим, който да е по-голям от ширината на материала в мокетената ролка, тогава най-лесният начин е да бъдат закрепени две парчета мокет заедно. При правилно подбран килим, като например такъв с голема купчина, шевът няма да бъде забележим.

Мокетените килими могат да предоставят много възможности

мокетени килими цени

 

Еднакви цветове и стилове могат да бъдат постлани в няколко стаи. Вие можете да имате няколко еднородни мокетени килими, така, че те да съответстват на цялостния стил на Вашия дом.

Можете да поставите килим от мокет, например, на стълби в мезонет и по обичайния начин да го поставите и на пода в коридора. Тогава цялата конструкция ще има красив завършен вид.

Можете да изберете мокетен килим от естествени и синтетични материали, с всякаква форма и размер, според Вашите размери и скици.