Мокетени пътеки

Показване на 1–12 от 96 резултата

Мокетени пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България евтини пътеки с куриери на супер цена – Топ килими и пътеки за Вашия дом

Мокетени пътеки

мокетени пътека

Мокетените пътеки най-често се използват във вили или селски къщи, в коридорите, тъй като те са непретенциозни, евтини и са лесни за поддръжка.

Мокетените пътеки от синтетични материали не изискват някакъв вид специални грижи, издръжливи са и устойчиви на износване. Дългосрочната експлоатация не води до деформация на покритието, лесно се почиства от замърсяване. Качеството директно зависи от основния материал. В повечето случаи за основа се използва каучук, юта или изкуствен филц.

Какви критерии да вземете предвид при избора на мокетени пътеки за къщата Ви

Когато избирате мокетени пътеки, фокусирайте се върху вида на използвания материал. Покритието, направено с помощта на вълнени или растителни материали, е най-подходящо за къща или апартамент. Такъв материал не избледнява, а също така е най-екологичният. Разбира се, цената на такива подови настилки е по-висока.

Разгледайте мокетените пътеки в нашия онлайн магазин. Предложенията си заслужават вниманието Ви. Ние държим на качеството на продуктите и на оптимално добрата цена, според предлаганото качество.

От евтините опции е по-добре да предпочетете акрилен килим. Не е електрифициран, а по външните си характеристики наподобява платно от естествени материали. Недостатъците му: кратък експлоатационен живот, ниска устойчивост на влага, както и трудности при почистване.

Полипропиленовото покритие има добра топлоустойчивост и е лесно за грижа. Тази версия на килима практически няма защита срещу влага, а също така има следи от външни влияния.

Като правило, килим, който има добра пластичност, еластичност и антистатичност, вероятно няма да има устойчивост на влага. Високата устойчивост на износване, лесното почистване при запазване на оригиналния вид е характерно за полиамидния материал.

Ако избирате мокетени пътеки

Предвид експлоатационните характеристики, за всяка стая в апартамента трябва да изберете определен тип мокетени пътеки. Най-внимателно трябва да се обърне внимание на избора на подова настилка за детската стая. Основните характеристики на покритието за детската стая:

-Мокетената пътека е важно да не се хлъзга

-Купчината й трябва да е мека, но в същото време здрава – такова покритие на мокетената пътека ще намали риска от наранявания по време на игри;

-Добра топлопроводимост

-Хипоалергенност – това изискване е много трудно за изпълнение, тъй като детето може да бъде алергично, както към изкуствен, така и към естествен материал;

-Лекота на почистване – почистването трябва да се извършва без използване на химикали;

Рисунката трябва да е естетически приятна.

Мокетени пътеки за спалня

За спалните много добре стоят мокетени пътеки с дълъг косъм. Така те ще им придадат допълнителен комфорт, мекота и уют.

 

Мокетени пътеки – характеристикиМокетените пътеки са предпочитан вариант за вили и селски къщи. Те са достъпни и лесни за поддръжка. В повечето случаи за основа на мокетените пътеки се използва каучук, юта или изкуствен филц.
Избор на мокетени пътекиНеобходимо е да обърнете внимание на:

  • Вида на използвания материал;
  • Устойчивост на износване;
  • Наличие на специфики при поддръжката.
ЦениЦените на мокетените пътеки варират в диапазона 32,00-134,00 лева. Цената зависи от размера и дизайна на мокетената пътека. Поръчайте своята мокетена пътека от FreeForAll.
ДоставкаНадеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.