Персийски килими

Показване на 1–12 от 17 резултата

Персийски килими

Модните напоследък персийски килими в интериора изглеждат невероятно стилни, очарователни със своята ориенталска енергия и топлина. Това е класика, която винаги ще бъде на мода и ще ви помогне да украсите всяка стая, изпълвайки я с аура на домашен комфорт. Когато избирате  персийски килими, е добре да имате предвид разновидностите им.

Модели, форми и материали за персийските килими

При нас ще намерите богат избор от модели, които са подходяща опция за всяка стая.

Ако говорим за формата, тогава тя традиционно може да бъде правоъгълна, кръгла, овална или квадратна. Като размер продуктът може да се използва както като пълноценна подова настилка, така и като малък акцент в определена част от стаята.

Форми и материали за персийските килими

Класиката никога не излиза от мода, така че прекрасните персийски килими се намират в различни интериори.

Най-подходящи за тях са класически стилове, като английски или френски. Ярките орнаменти ще помогнат за компетентното допълване на цветовата сдържаност, характерна тях, ще добавят „източни щрихи“ в стаята.

Избор на килим тип “персийски”

Но можете да изберете персийски килими не само за класическия интериор. Еклектизмът, който набира популярност, ще ви позволи хармонично да ги включите в почти всеки стил. Това може да бъде таванско помещение, всяка от ориенталските посоки и с определен избор на модел и цветова схема, дори авангардния Хай-Тек.

Ако говорим за избор на стая, най-често персийски килими се избират за хол. Тук такъв килим разкрива всички прелести, а също така демонстрира подобрена производителност, включително повишена устойчивост на износване. Възможно е и използването на персийски килими в интериора на други стаи, например, спалня или офис. За постигане на желания ефект е добре тези помещения да са със значителни размери.

Професионалните дизайнери препоръчват, когато декорирате стая, първо да закупите килим и след това да изберете мебели и аксесоари за нея. Ако изберете правоъгълен или кръгъл килим за вече завършен интериор, рискът да не успеете да постигнете хармонично съчетание и желания ефект е твърде голям.

класически персийски килими

&nbsp

Персийски килими –особености-Ориенталска енергия и топлина.

-Внасят чувство за комфорт.

-Съществуват множество разновидности.

Персийски килими – формиПерсийските килими се предлагат в правоъгълна, кръгла, овална или квадратна форма. Изборът на форма зависи от особеностите на дизайна на вашето помещение. Кръглата и овална форма внасят чувства на завършеност и спокойствие.
Насоки при избора на персийски килимПерсийските килими са подходящи най-вече за помещения като хол, спалня и офис. Препоръчително е помещението да е по-просторно. За постигане на хармонична визия трябва първо да закупите килима и след това да адаптирате останалата част от интериора към него.
Персийски килими от FreeForAllВ онлайн магазина на FreeForAll ще намерите разнообразие от модели персийски килими. Ценови диапазон75,00-192,00 лева. Цената варира в зависимост от модела и размера на персийския килим.

Разгледайте също: Модерни килими

Как да избера персийски килим?

Отговор: Препоръчително е помещението в което ще бъде разположен персийският килим да бъде по-просторно. Персийските килими са особено подходящи за офис, хол и спалня. Необходима да се отдели време при избора на правилна форма на персийския килим.

Какви са различните форми персийски килими?

Отговор: Персийските килими са предлагат в разнообразие от форми. Най-типичните са правоъгълна, кръгла, овална или квадратна форма. Овалната и кръглата форма придават чувство за завършеност и хармония. Изборът на правилна форма е от първостепенно значение. Този избор се определя най-вече от дизайна и особеностите на помещението в което ще бъде разположен персийският килим.

Какви са условията за доставка на персийски килими?

Отговор: Доставка рамките на 7-12 работни дни. БЕЗПЛАТНА доставка за всички продукти при плащане онлайн с карта или по банков път. Възможност за наложен платеж.