Пътеки за спалня

Показване на 4 резултата

Пътеки за спалня

пътеки за спалня

Спалнята е място, което е проектирано да бъде максимално уютно, интимно, подканващо да се отпуснете след дълъг работен ден. Като такъв, релаксът ще бъде пълен с наличието на меки, нежни за сетивата пътеки за спалня, за да направи ставането сутрин приятно, а вечерното отпускане точно, каквото имате нужда.

Пътечките в спалнята до леглото, разбира се, не са първа необходимост. Съвременните подове са достатъчно интересни и красиви, за да бъдат изложени. Например дървената ламперия в спалнята придава на интериора уютно усещане и е лесна за поддържане чиста. В същото време ще ни липсва нещо меко, приятно на допир под краката си. И тогава страхотна идея е да сложим мека пътечка в спалнята, която може да се постави до леглото – където, след като се събудим, правим първите стъпки.

Вижте предложенията ни за пътеки за спалня

Харесайте, поръчайте и получете. Бързо и лесно.

За спалните много добре стоят мокетени пътеки с дълъг косъм. Така те ще им придадат допълнителен комфорт, мекота и уют.

Изборът е голям – тук ще намерите пухкави и меки пътеки за спалня, както и такива с по-къс косъм. А какво ще кажете за пътеки на цветя?

Сивите на цвят пътеки за спалня са универсален избор. Те добре стоят на класически, скандинавски и съвременни спални. И се съчетават добре с почти всеки цвят на пода.

Белите пътеки за спалня са също толкова универсални, колкото и сивите, освен че изискват повече внимание, когато става въпрос за поддържането им чисти. Вместо чисто бяло, можете да изберете кремав нюанс.

Пътеките за спалня се изработват от различни материали – естествени или изкуствени влакна. Пухкавите пътеки в последно време се произвеждат от синтетични влакна, например полиестер, полипропилен.

Цветовото разнообразие пътеки за спалня е голямо

Когато купувате пътеки за спалнята, обърнете внимание на тяхното залепване към повърхността. Ако са твърде хлъзгави на пода или се подгъват по краищата, можете да се подхлъзнете, а това не е желателно. За това, ако подът изисква, изберете пътеки с неплъзгащата се гумена основа.

Цени на пътеките за спалняЦените ни започват от 57 лв. за по-малките пътеки за спалня. Повечето пътеки са в ценовия диапазон между 57 и 90 лв. и са с размери до 100х250 см.
Доставка на пътеки за спалняДоставката е БЕЗПЛАТНА, ако се плати онлайн през електронния магазин. В случай, че се плати директно при доставка на куриера, ще се начисли куриерска такса по тарифа.
Цветове на пътекитеЦветовото разнообразие пътеки за спалня е голямо: от сиви, бежови, кафяви, бели, екрю и т.н.
Начин на плащанеМожете да платите с дебитна или кредитна карта през VPOS на Банка ДСК, също по банков път или с наложен платеж на куриера.
Отстъпка при онлайн плащанеFreeForAll предоставяме допълнителна отстъпка върху цените при онлайн плащане с карта през VPOS или по банка.