Табуретки

Показване на 12 резултата

Табуретки за съхранение

Табуретка за съхранение

Табуретката не е непременно просто мебел за седене. Може да се използва за много неща, включително и като интериорна декорация. Или да има двойна функция – да предлага и място за съхранение.

Характеристика на модерните табуретки за съхранение е наличието на едно или повече места за прибиране на най-различни неща, в зависимост от дизайна, които се намират под седалката.

Табуретката за съхранение може да се позиционира във всяка стая: кухня, коридор, спалня, хол, баня, детска стая.

Ако сравним продукта със стол, разликата е липсата на облегалка и по-компактните размери.

Табуретката с място за съхранение може да бъде изработена от няколко материала. Често металната рамка се комбинира с дърво или пластмаса, което ви позволява да се придаде на мебелите интересен дизайн.

Съвременните табуретки за съхранение могат да бъдат с различна седалка

дървена табуретка за съхранение

Формата е най-често правоъгълна, квадратна, а по-рядко кръгла.

Според степента на комфорт се разграничават твърди и меки модели.

Първият тип включва повърхности от дърво, пластмаса, шперплат. Предимствата включват проста грижа, издръжливост, надеждност.

Наличието на слой от пълнеж и тапицерия повишава комфорта на седящия човек. Мекотата се осигурява от гума от пяна, синтепон, вата, дебелината е 3-4 см. Отгоре седалката е покрита с тапицерия. За тези цели се използват естествена кожа, нейните изкуствени аналози и тъкани.

Табуретката с място за съхранение и с оригинален дизайн може да се превърне в интериорна декорация, да осигури допълнително място за съхранение на различни полезни малки неща и други.

Такъв модел много лесно се конкурира с пейки, столове и фотьойли. Оригиналната форма на обикновената табуретка се е променила с времето. Сега тази мебел може да служи като бар стол, да има седалка под формата на куб и да въплъщава още много други оригинални идеи.

За всекидневна, спалня, коридор, детска стая, баня и кухня са много подходящи всички видове табуретки за съхранение, защото ще се впишат перфектно във всеки интериор.

Видове табуретки Табуретките биват твърди и меки, според степента си на комфорт. Форма – квадратна, правоъгълна и кръгла. Табуретки с и без място за съхранение. 
Функции на табуретките Табуретките могат да бъдат използвани, като интериорна декорация. Освен това те могат да служат, като място за допълнително съхранение. Те са удобни, както за сядане, така и за поставяне на дрехи.
Цени Цените варират между 49,00-87,00 лева според модела, цвета и дизайна на табуретката. Богат асортимент на различни модели табуретки от FreeForAll. Поръчайте сега. 
Доставка БЕЗПЛАТНА доставка при плащане по банков път или с карта.  Надеждна доставка за цялата страна с куриерска фирма Speedy. Доставка до адрес в рамките на 7-12 работни дни.


Какви видове табуретки има?

Отговор: Съществуват много различни видове табуретки. Те се различават най-вече според степента си на комфорт. В това отношение те биват твърди и меки. Формата също е определящ фактор, тя бива квадратна, правоъгълна и кръгло.

Какви са цените на табуретките от FreeForAll?

Отговор: Цените на табуретките предлагани в нашия онлайн магазин варира в диапазона 49,00-87,00 лева. Цената зависи от модела, цвета и дизайна на табуретката. Имаме богат асортимент на различни модели табуретки.

Какви допълнителни функции имат табуретките?

Отговор: Табуретките не служат само за сядане. Те се използват за декорация в интериора. Освен това са чудесни за осигуряване на допълнително място за съхранение.