Триместни дивани

Показване на 1–12 от 74 резултата

Как да изберем триместен диван в зависимост от интериора на стаята?

Съвременните триместни дивани са вид мебели, които са подходящи за големи и просторни помещения. Предполага се, че в такива помещения няма недостиг на пространство, така че можете да си позволите да не изчислявате размерите твърде щателно. Въпреки простора, е добре обаче да се обърне специално внимание на стила, тъй като основният мотив на декора ще зависи от това.

Триместни дивани и избор на стил 

В зависимост от целта, купувачът избира вида, който ще изглежда най-хармонично. Ето кои са най-популярните опции.

Модулни триместни дивани

Модулни дивани. Различава се във възможността за независим дизайн. Производителят предоставя на клиента няколко основни модула за избор, които са идеално комбинирани и комбинирани помежду си. В зависимост от допустимите размери и изисквания се сглобява готов модел, състоящ се от определени части.

Ъглови триместни дивани. Ползата от придобиването на такъв модел е едновременното спестяване на място и увеличаване на броя на местата. Този формат ще бъде полезен, ако дизайнерският проект включва инсталиране в ъгъл. Също така, моделът е подходящ за визуално разделяне на пространството – изпъкналата част ще се явява границата на зоните.

Дивани, които се трансформират.

При липса на легла, както и за комбинирани стаи, когато спалнята и всекидневната не могат да се обособят, този модел се превръща в отлично решение. Опростените механизми за сгъване ви позволяват бързо да трансформирате модела в пълноценно легло и обратно.

Триместни дивани за офис помещения

Триместни дивани за офис помещения. Триместният диван, благодарение на своята просторност, ви позволява удобно да настанявате посетители в офиса. Този модел не е подходящ за апартамент поради грубата, но устойчива на износване тапицерия, както и липсата на гръб и подлакътници.

Ако изберете някои от нашите модели, със сигурност ще останете доволни, защото експлоатационният живот на продуктите е дълъг, което означава, че ще красивият диван ще ви радва възможно най-дълго време.

Триместни дивани

Триместни дивани – предимстваТриместните дивани са подходящи както за малки пространства, така и за по-просторни. Те са функционални и удобни. Вписват се чудесно във всеки вид интериор.
Популярни опцииМодулни дивани; Ъглови триместни дивани; Трансформиращи се дивани; Триместни дивани за офис помещения.
Дивани от FreeForAllПредлагаме богато разнообразие на триместни дивани. Асортимент от различни размери и модели. Богата цветова палитра.
Доставка на триместни диваниДопълнителна отстъпка при плащане онлайн. Бърза доставка с куриерска фирма Speedy. Възможност за наложен платеж.

Разгледайте голямото разнообразие от мокетни пътеки, което предлагаме.  

Често задавани въпроси

Кои са най-популярните модели триместни дивани?

Отговор: Съществуват множество модели триместни дивани. Най-популярните видове триместни дивани са модулните дивани, ъгловите триместни дивани, трансформиращи се триместни дивани и триместни дивани за офис помещения. В зависимост от целта, купувачът избира вида, който най-добре ще допълни интериора.

Какви са предимствата на триместните дивани?

Отговор: Триместните дивани са подходящи както за просторни пространства, така и за по-малки. Те са удобни и функционални. Триместните дивани са подходящо допълнение към всеки интериор.

Какви са цените на триместните дивани?

Отговор: Цените на триместните дивани варират в диапазона 473,00-980,00 лева. Цената варира в зависимост от вида и размера на триместния диван. В онлайн магазина на FreeForAll ще намерите богат разнообразие от триместни дивани.