Ъглови дивани

Показване на 11 резултата

Ъглови дивани

Всички разбираме отлично, че е невъзможно нито едно съвременно пространство да мине без диван. Той може да бъде позициониран във всяка стая и дори да играе ролята на легло. Затова се за универсален. На дивана си почиваме, приемаме гости, спим и го използваме като платформа за комуникация. Особено внимание заслужават модните ъглови дивани.

Те ви позволяват да направите стаята красива и да създадете комфортни условия. И същевременно тази мебел може да задоволи нуждите на всеки член на семейството и да заеме основното място в къщата.

Ъглови дивани

Съвременните ъглови дивани ще попълнят празното място на всеки ъгъл, оползотворявайки максимално празното пространство.

Кои стаи са подходящи за ъглови диван?

Ъгловият диван може да бъде идеално поставен във всяка стая, независимо дали е хол, кухня, детска стая или офис. Той идеално се вписва в идеята на всеки дизайнер и не разваля интериора.

Ъглови дивани за кухнята

Обикновено кухненските стаи са малки по размер и е просто невъзможно да поставите всички необходими мебели в тях, включително масивен диван . Но ъгловият дизайн ще намери своето място дори в миниатюрна кухня.

Тапицерията трябва да бъде избрана внимателно. Желателно е тя да е здрава и твърда, да отблъсква водата и да се почиства лесно.

Ъглови дивани за кухнята

Кухненските ъглови дивани ви позволяват да създадете допълнително легло, например, за неканени гости.

А в пространството под седалките могат да се съхраняват съдове и някои домакински уреди.

Ъглови дивани за хола

За хола също можете да заложите на ъглов диван. Когато избирате, трябва да обърнете внимание на размера и материалите на тапицерията. Има различни опции. И ако размерът на стаята позволява, тогава е по-добре да закупите голям диван, така че да изглежда красиво. По-големият размер на дивана за гости предполага, че мястото за спане ще е просторно.

Ъглови дивани за детската

Ъгловите дивани за детската стая изглеждат различно. Дамаската при тях е мека, но отблъсква мръсотията. Размерът е среден, но щампата е необичайна и ярка.

За малка детска стая такъв диван ще бъде истинско спасение. Той ще служи като място за почивка и ще освободи територията за игралната зона.

Ъглови дивани за офиса

Ъглови дивани за офиса

Меката мебел, която е предназначена за офиса, изглежда съвсем различно. Изработена е в строг бизнес стил, без претенциозни елементи, но с прави очертания. Що се отнася до тапицерията, определено е най-добре да бъде кожена. По-евтин вариант е изкуствената кожа. Цветът е неутрален. Размерите могат да са различни, затова всичко зависи от площта на стаята.

Ъглови дивани – особеностиЪгловите дивани са лесни за позициониране във всяка една стая. Те позволяват максимално оползотворяване на пространството. Ъгловите дивани задоволяват нуждите на всеки член от семейството.
Предназначение на ъгловите диваниЪгловите дивани могат да служат като допълнително легло. Те могат да бъдат използвани и като платформи за комуникация. Ъгловите дивани са подходящо място за отдих и приемане на гости.
ЦениЦени на ъглови дивани в диапазона 499,00-534,00 лева.  Цените варират спрямо модела и размера на ъгловия диван. Разнообразие на модели ъглови дивани от FreeForAll.
Доставка на ъглови диваниБърза и надеждна доставка с куриерска фирма Спиди. БЕЗПЛАТНА доставка при плащане онлайн. Възможност за наложен платеж.

Можете да разгледате още: Триместни дивани 

Често задавани въпроси

Какво е предназначението на ъгловите дивани?

Отговор: Ъгловите дивани са много функционални. Те могат да служат както за допълнително легло, така и като платформи за комуникация. Ъгловите дивани са подходящо място за приемане на гости и отдих.

Какви са предимствата на ъгловите дивани?

Отговор: Ъгловите дивани имат редица предимства. Те са лесни за позициониране във всяко едно помещение. Ъгловите дивани позволяват максимално оползотвораване на наличното пространство.

Какви са цените и условията за доставка на ъглови дивани?

Отговор: Цените на ъгловите дивани варират в диапазона 499,00-559,00 лева. Цената варира в зависимост от вида и размера на ъгловия диван. БЕЗПЛАТНА доставка при при плащане онлайн с карта или по банков път.