Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Фитнес Гладиатор

Фитнес Гладиатор

Гладиатори са уредите, на които отделяме най-много време, когато посещаваме фитнес залите. Това, което един фитнес гладиатор може да ви предостави, като интензитет на натоварването,  не можете да постигнете по никакъв друг начин.

С помощта на фитнес гладиатор се осъществява много по-силово въздействие върху определени групи мускули, което е основната цел на повечето тренировки.

Гладиаторите са подходящи за абсолютно всички трениращи, като за боди билдърите са най-важните уреди, защото тренират различни групи мускули при отделните тренировки. Подходящи са както за мъже, така и за жени.

Важно предимство на този уред

Най-важното предимство на тези  комбинираните уреди за физическа тренировка е, че с тях може да се изпълни широка гама от упражнения, като се натоварят отделни части от тялото – рамене, гръб, ръце, гърди и др.

Когато женското тяло се тренира с леки тежести, е по-лесно да се оформи то, така че да се постигне един елегантен силует, без да се натрупва мускулна маса, което жените много рядко желаят. Талията и гърба могат да се очертаят много добре, като самото натоварване в тази зона подпомага изгарянето на мазнините. Дамите могат да разчитат на тази ефикасна помощ за сваляне на излишни килограми, освен хранителната диета, която провеждат.

 Една балансирана тренировка с гладиатор също да натовари оптимално мускулите на бедрата и ханша, така че да им се придаде сила и форма, която ще промени изцяло женския силует, походка и стойка. Гладиаторът, като фитнес уред за жени е перфектното решение при нужда да се свалят килограми.

Най-търсени

Категории публикации