Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Пилатес за начинаещи

Пилатес за начинаещи

Пилатес за начинаещи

На пръв поглед може да изглежда, че пилатес е твърде лесен. Но след като се опитате да повторите тези упражнения, веднага става ясно: пилатес е близък до истинските тренировки във фитнес залата. Днес ще покажем как пилатес ще помогне да придобиете мечтаните коремни мускули.

Искате да направите коремни мускули, но ви е писнало от обичайните упражнения? Предлагаме ви набор от пилатес за начинаещи упражнения, които ще разнообразят Вашата спортна рутина. Само 15 минути на ден и пресата е във Вашите ръце.

Легнете на пода, сгънете коленете си и поставете ръцете си по тялото.

Започнете да се повдигате бавно, без да притискате брадичката към тялото си. Повдигайте тялото, докато лопатките не се откъснат от пода, след това задръжте, поемете един дъх и бавно се върнете в изходна позиция.

Легнете по гръб, изправете краката и ръцете си.

Повдигнете правите крака на 45 градуса над пода. След това повдигнете раменете и започнете енергично да „пулсирате“ с ръце. Вдишайте и издишайте през носа за 5 секунди. Правете 10 серии по 5 секунди всеки.

Легнете на гърба си и протегнете ръце към тавана.

Издишайте и се повдигайте, като започнете с притискане на брадичката към гърдите. Когато достигнете седнало положение, протегнете ръце към краката си. Издишайте отново и се спуснете назад, изправяйки всеки прешлен. Правете упражнението бавно, плавно и спокойно.

Разгледайте аксесоари за пилатес упражнение от FreeForAll.

Най-търсени

Категории публикации