Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Тае-бо за Вас

тренировки по тае-бо

Тренировки по тае-бо

Тае-бо е популярна фитнес програма, базирана на комбинация от елементи от бойни изкуства, класическа аеробика и танцови движения. С него ще изгорите калории, ще намалите обема на тялото, ще укрепите мускулите и ще направите формите си перфектни. Името „Тай-бо“ или в оригинал Тае-бо идва от комбинация от двете думи тае (таекуондо – таекуондо) и бо (бокс – бокс).

Програмата е разработена от Били Бланкс, американски шампион по бойни изкуства. Тае-бо е специален вид аеробика с добавяне на елементи от карате, тайландски бокс и таекуондо, в които ще изпълнявате ритници и махове с ритмична музика. Този вид тренировки придоби световна известност. Сега, използвайки тази техника, можете да практикувате както във фитнес залата, така и у дома.

Tai-Bo: 5 Предимства на програмата

1/За един час тренировки по тае-бо ще изгорите 600-700 калории. Програмата е много енергоемка и ефективна.

2/Можете значително да подобрите издръжливостта си и да укрепите сърдечния мускул.

3/В програмата няма шокови скокове, които често водят до наранявания на ставите. Ще се занимавате с кардио натоварване без тежки и травматични упражнения

4/Тае-бо е отлична профилактика на остеохондрозата. Редовните упражнения ще Ви помогнат да укрепите гръбнака и да създадете красива поза.

5/Това е висококачествена аеробна програма, която помага за изгарянето на калории и мазнини.

Разгледайте продукти за Бокс, ММА и бойни спортове.

Най-търсени

Категории публикации