Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Упражнения с лежанка

Упражнения с лежанка

Когато сте заседнали на бюро в продължение на осем и повече часа на ден, тялото ви може да страда. За това се препоръчва да се павят упражнения.

Редовното изпълнение на упражненията, които ще извършвате по Ваш избор, ще направят така, че устойчивостта на сърцето Ви ще се повиши, както и ще се подобри състоянието на всички части на Вашето тяло. Тези упражнения с лежанка се препоръчват горещо. Ще ви покажем и няколко ползи от тях.

Всички тези упражнения с лежанка спомагат за:


– увеличаване броя на еритроцитите в кръвта (червените кръвни телца), функцията на които е да доставят кислород до мускулите.

– регулиране количеството на въглехидратите в мускулите, което увеличава тяхната способност да функционират по-интензивно и продължително.

– подобряване на функциите на кръвоносните съдове, притокът на кръв към мускулите се увеличава.

– намаляване количеството на подкожни мазнини

-повишаване на общия тонус и по-ефикасно справяне със стреса.

Най-добре е да тренирате с лежанка сутрин, преди да сте закусили още. Когато закусите след тренировка, много по-малко мазнини от храната ще се отложат. А и процесът на изгаряне на мазнини ще продължи и през деня. Правете упражнения с лежанка за по-добра фигура и тонус.

Така ще оформите стегната и стройна фигура. Ако пък желаете, можете и да наблегнете на силовата тренировка, за да добиете по-силна и здрава мускулатура.

Най-търсени

Категории публикации