Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 5% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Домашни фитнес уреди за крака

Домашни фитнес уреди за крака - FreeForAll.bg

Домашни фитнес уреди за крака

Красотата на тялото, в частност на краката, винаги е била важна в живота ни.

И сега мнозина търсят най-ефективните упражнения за формиране на еластични ханш и стройни крака и прасци. Симулаторите на краката могат да помогнат в това, което ще помогне за развитието на всички мускулни групи.

Видове

Уредите за упражнения за крака са разделени в две големи категории – силова и сърдечно-съдова апаратура. Първите правят краката силни, помагат да се увеличи мускулната маса и да се формират релефи. Вторите са насочени към намаляване на телесните мазнини, увеличаване на издръжливостта и подобряване на цялостното здраве на тялото.

Силовите устройства са предназначени да развиват мускули, да изграждат мускули и да формират релефи. За да постигнете най-добър ефект, се препоръчва да комбинирате двата вида тренировки.

Кардиотренажори

Кардиотренажори

Има няколко вида такъв тип домашни фитнес уреди за крака. Посетителите на фитнес са запознати с тях. Можете прекрасно да ги ползвате в домашни условия.

Степер

Това е кардио тренажор, който симулира катерене по стълби. Упражненията на това устройство дава добро натоварване на прасците, бедрата и задните части на тялото. За разлика от много други устройства, степерът наистина помага за стягане на мускулите и прави краката по-стегнати, без да увеличава масата им.

Велотренажор за упражнения: вижте тук!

Доста често срещано устройство, което симулира колоездене. Удобно за използване в домашни условия, поради компактните си размери. Лесната употреба определя търсенето на такива продукти за тренировки у дома. Съвременните велосипеди за тренировки са оборудвани с миникомпютри, на които се показва цялата информация за изминатото разстояние, натоварването и изразходваната енергия. Подходящ за хора с различни нива на физическа годност, тъй като степента на натоварване може да се променя.

Домашна бягаща пътека: вижте тук!

Едно от най-ефективните устройства за ходене или бягане. Потребителят по време на движение активно раздвижва тялото си, което увеличава консумацията на енергия, ускорява метаболитните процеси и така тялото укрепва.

Симулаторите са оборудвани с компютри, които ще Ви позволят да задавате желаните тренировъчните функции – наклона и терена. В допълнение, можете да изчисли натоварването и времето, необходими за постигане на желания резултат.

Видове домашни фитнес уреди за кракаУредите за упражнения на крака най-общо се разделят на силови устройства и сърдечно-съдова апаратура. Първите помагат за оформянето на релефи и увеличаване на мускулната маса. Вторите подпомагат намаляването на телесните мазнини.
Подходящи уреди за домашен фитнесУредите, най-подходящи за използване в домашни условия, за трениране на крака са степери, велотренажори и бягащи пътеки. Тези уредиса компактни и много ефективни за домашни тренировки. Подходящи са за хора с различни нива на физическа подготвеност.
Онлайн поръчка на домашни фитнес уредиИзберете най-подходящия уред за вас от богатия продуктов асортимент на Free For All. Направете своята поръчка онлайн. Платете с карта или по банков път и се възползвайте от допълнителна отстъпка и БЕЗПЛАТНА доставка.
Доставка от Free For AllНадеждна доставка с куриерска фирма Speedy. Начисляване на куриерска такса при наложен платеж. Доставка в рамките на 7-12 работни дни.

Най-търсени

Категории публикации