Модерни пътеки

Показване на 4 резултата

Модерни пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България съвременни пътеки с куриери на супер цена – Топ килими и пътеки за Вашия дом

Модерни пътеки

модерни пътеки

Интериорът в дома на съвременния човек трябва да бъде не само стилен, но и модерен и актуален. Лесно и без сериозни инвестиции можете да добавите към дома свежи нотки с помощта на добре подбрани нови, модерни пътеки за килими. Тези актуални за времето си пътеки могат да се поставят навсякъде – в спалня, дневна, по коридорите, по стълбите.

За да може модерните Ви пътеки да преобразят интериора, да го направи по-модерен през настоящата година, определено трябва да изберете цветовете му в съответствие с настоящите тенденции:

Видове модерни пътеки

-актуални са всички разкошни цветове и материали в позлата, в бронз и др.;

-зеленото определено е на мода днес. Този цвят в различните му нюанси е не само модерен, но и приятен за окото, ненатрапчив, лек, отпочиващ;

-земните цветове са също актуални. Това е не само цвят теракота, но и сиво, охра, сламено жълт, цветът на пясъка, а също и приглушения оранжев цвят, като при подправките, нюансът на тебешир. В комбинация с ярки акценти, такива модерни пътеки ще създадат елегантна и вълнуваща атмосфера в стаите;

-приглушено синьо. Доста модерен вариант за любителите на постоянството.

За да изглежда пътеката Ви наистина модерна, когато я избирате, трябва да обърнете внимание и на щампите. Актуални към сегашното време са:

-вариации на тема екологичност („подобни на юта“, „подобни на слама“ рисунки и др.);

-ефектът на „избледняване“;

-закачливи рисунки, които контрастират с останалата част от интериора;

-релефни рисунки.

Моделите, проектирани в модерен стил, могат да имат голямо разнообразие от сюжети и рисунки. Най-популярни са геометричните фигури и моделите с големи цветя. Интересни и практични цветове на пътеките са следните опции: бежово-кафяво, пътека с тъмен фон и големи пъпки цветя или шарки, пътеки в плътни цветове от ярки или спокойни тонове.

Производителите на пътеки, изработени в модерен стил, използват съвременни, качествени материали за производството на тези продукти. Това прави възможно постигането на устойчивост към замърсяване и относителна лекота на поддръжка. Това предимство е особено актуално, ако пътеките за на места с голям трафик на хора.

Характеристики на модерните пътеки
  • Стилни и винаги актуални;
  • Подходящи за всеки тип интериор;
  • Богата цветова гама.
Видове модерни пътекиМодерните пътеки се различават най-вече по дизайна си. Имат голямо разнообразие от сюжети и рисунки. Най-популярни са геометричните фигури и моделите с големи цветя.
Модерни пътеки от FreeForAllРазнообразие от модели моделни пътеки. Налични различни размери и цветове. Разгледайте в онлайн магазина на FreeForAll.
ЦениЦените варират в диапазона 32,00-134,00 лева. Цената на модерната пътека зависи от размера и дизайна й. Поръчайте сега своята модерна пътека от FreeForAll.

Модерните пътеки и килимчета

Модерните килимени пътеки се използват активно за обзавеждане на апартаменти и вили, офиси, ресторанти и хотели.

Характеристики на модерните пътеки: по какво се различават от обикновените килими

Най-очевидната разлика между един модерен килим и модерна пътека е съотношението на страните. Такива продукти като модерни пътеки могат се доставят до магазините навити на рула, след което се продават в разрез с овърлочен ръб. Това означава, че можете да поръчате всякаква дължина – от 1 до 30 м или повече.

Моделът на модерните пътеки в повечето случаи се подчинява на характеристиките, описани по-горе – пълен на ширина, безкраен и повтарящ се на дължина, така че продуктът да изглежда красив и хармоничен във всеки размер. Но има и дълги тесни килими с цялостен и неповтарящ се модел, които често се наричат ​​пътеки поради нестандартните им размери. Най-често тези продукти са изтъкани на ръка.

По предназначение модрните пътеки са идентични с традиционните и отново модерни килими и изпълняват следните задачи:
  • подова изолация и повишена звукоизолация;
  • създаване на комфортна и уютна атмосфера;
  • защита на подовата настилка от абразия и други видове повреди.

Така че една модерна модерна пътека е полезна и практична декорация на интериора, по нищо не отстъпва на един хубав, модерен килим.

Видове модерни пътеки за дома ни

Няма единна класификация на модерните пътеки, но те могат условно да бъдат разделени на групи според метода на производство, размера и формата, вида на основата, материала на купчината и височината, размера и формата на продукта.

Начин на изработка, размер и форма на модерните пътеки

Подобно на красивите килими, модерните пътеките се правят ръчно или машинно.

Ръчно се произвеждат или домашно изтъкани рогозки, или скъпи и високопрофилни продукти с уникален дизайн. Обикновено те са естествени по състав и се продават като готови продукти с нестандартен размер за традиционните килими. Формата на модерните пътеки може да бъде произволна – от правоъгълник и овал до всяка друга фигура с удължена дължина.

Често задавани въпроси

Какви са актуалните цветове на модерните пътеки?

Отговор: Изключително актуални са модерните пътеки с царствени цветове- бронз и позлата. Земните цветове са актуални – в комбинация с ярки акценти, такива модерни пътеки ще създадат елегантна и вълнуваща атмосфера в стаите. Зелените модерни пътеки са хем актуални, хем доставят мекота на окото.

По какво се отличават модерните пътеки?

Отговор: Основната отличителна черта между модерен килим и модерната пътека е размерът. модерни пътеки могат се доставят до магазините навити на рула, след което се продават в разрез с овърлочен ръб. Това означава, че можете да поръчате всякаква дължина – от 1 до 30 м или повече.

За какво служат модерните пътеки?

Отговор: Основната им функция е изолация на пода и поглъщането на шума. Ако имате модерни пътеки у дома, те ще предпазват пода ви от наранявания, повреди и атмосферни влияния. Да не се пренебрегва и чувството на комфорт и мекота, което модерните пътеки ще внесат в дома ви.