Модерни пътеки

Показване на 2 резултата

Модерни пътеки с онлайн поръчка и заплащане с карта. Доставяме в цяла България съвременни пътеки с куриери на супер цена – Топ килими и пътеки за Вашия дом

Модерни пътеки

модерни пътеки

 

Интериорът в дома на съвременния човек трябва да бъде не само стилен, но и модерен и актуален. Лесно и без сериозни инвестиции можете да добавите към дома свежи нотки с помощта на добре подбрани нови, модерни пътеки за килими. Тези актуални за времето си пътеки могат да се поставят навсякъде – в спалня, дневна, по коридорите, по стълбите.

За да може модерните Ви пътеки да преобразят интериора, да го направи по-модерен през настоящата година, определено трябва да изберете цветовете му в съответствие с настоящите тенденции:

Видове модерни пътеки

-актуални са всички разкошни цветове и материали в позлата, в бронз и др.;

-зеленото определено е на мода днес. Този цвят в различните му нюанси е не само модерен, но и приятен за окото, ненатрапчив, лек, отпочиващ;

-земните цветове са също актуални. Това е не само цвят теракота, но и сиво, охра, сламено жълт, цветът на пясъка, а също и приглушения оранжев цвят, като при подправките, нюансът на тебешир. В комбинация с ярки акценти, такива модерни пътеки ще създадат елегантна и вълнуваща атмосфера в стаите;

-приглушено синьо. Доста модерен вариант за любителите на постоянството.

За да изглежда пътеката Ви наистина модерна, когато я избирате, трябва да обърнете внимание и на щампите. Актуални към сегашното време са:

-вариации на тема екологичност („подобни на юта“, „подобни на слама“ рисунки и др.);

-ефектът на „избледняване“;

-закачливи рисунки, които контрастират с останалата част от интериора;

-релефни рисунки.

Моделите, проектирани в модерен стил, могат да имат голямо разнообразие от сюжети и рисунки. Най-популярни са геометричните фигури и моделите с големи цветя. Интересни и практични цветове на пътеките са следните опции: бежово-кафяво, пътека с тъмен фон и големи пъпки цветя или шарки, пътеки в плътни цветове от ярки или спокойни тонове.

Производителите на пътеки, изработени в модерен стил, използват съвременни, качествени материали за производството на тези продукти. Това прави възможно постигането на устойчивост към замърсяване и относителна лекота на поддръжка. Това предимство е особено актуално, ако пътеките за на места с голям трафик на хора.