Безплатна доставка при плащане онлайн! Допълнителни 3% отстъпка при поръчки над 300 лв.

Сгъваеми холни маси – Практичност и стил за малки пространства

Сгъваеми холни маси

Сгъваеми холни маси: Бюджетни и стилни

Да направим обзор на сгъваемите и многофункционални маси за хола

Сгъваемите холни маси са отлично решение за малки апартаменти, където е важно да се спести място, но в същото време да се запази функционалността.

Днес пазарът предлага много модели, които не само изпълняват няколко функции наведнъж, но и имат достъпни цени.

Ето преглед на популярните опции:

Сгъваеми маси за гости за хранене

Тези маси са класически избор за всекидневна. В сгънато състояние те заемат минимално място и могат да се използват като холни маси. Когато имате гости или е необходимо повече място, масата може лесно да се разгъне, превръщайки се в пълноценна зона за хранене. Популярните бюджетни опции включват моделите сгъваеми маси на IKEA и други марки, които предлагат достъпни решения с елегантен дизайн.

Трансформируеми маси за кухня

Това е модерно решение, което набира популярност сред собствениците на малки апартаменти. Трансформируемите маси могат да променят височината и размера си.

Те могат да служат като холни маси, а при необходимост се трансформират в трапезни или работни маси. Един от най-изгодните варианти е моделът “Lift” с повдигащ механизъм, който позволява да увеличите площта на плота, да го повдигнете до желаната височина и да го сгънете обратно, когато не се използва.

Маси с място за съхранение

За тези, които ценят функционалността, такива модели холни маси ще бъдат идеални.

Мултифункционалните маси за хол с вградени рафтове, чекмеджета или ниши под плота ви позволяват да съхранявате книги, списания, дистанционни и други дребни предмети, освобождавайки място и поддържайки ред в хола. Някои модели холни маси с места за съхранение дори предлагат скрити отделения за съхранение, което ги прави много практични. В същото време тяхната цена остава достъпна благодарение на използването на съвременни материали като MDF или ламинирано ПДЧ.

Модулни сгъваеми холни маси

Модулните модели се състоят от няколко малки холни маси, които могат да се комбинират по различни начини. Това дава максимална гъвкавост при използване на пространството.

Модулните сгъваеми холни маси могат да се използват като отделни маси за различни нужди или могат да бъдат сглобени заедно, за да се създаде по-голяма маса.

Разтегателните и многофункционални холни маси са идеален избор за тези, които искат да спестят място и пари.

Можете да намерите много бюджетни модели, които съчетават стил и практичност, правейки Вашия хол удобен и функционален.

Най-търсени

Категории публикации