Килимчета за пълзене

Показване на 6 резултата

Килимчета за пълзене

Меката, топла, ударопоглъщаща повърхност е от съществено значение, за да помогне на Вашето бебе да развие двигателни умения като преобръщане, ходене на четири крака и пълзене.

Детските килимчета за пълзене са създадени специално за тези цели.

Качествените детски килимчета за пълзене са сертифицирани за употреба от най-малките, няколко месечните започващи да пълзят бебета и са специално предназначени за обучение по пълзене и първи стъпки.

При нас Вие можете да закупите висококачествено килимче за пълзене, което ще осигури надеждна защита от студени подове и удари при първите движения.

Когато избирате килимче за пълзене, е важно да вземете предвид характеристиките на всяка серия.

Полиетиленови килимчета за пълзене: спестявания без загуба на качество

Подложките, изработени от полиетиленова пяна, са отличен избор за тези, които искат да закупят килимче само за пълзене и да не плащат излишно. Те са много по-бюджетен вариант в сравнение с PVC постелки за пълзене.

Изработени от хипоалергенна полиетиленова пяна, тези килими за пълзене са оптималната платформа за овладяване на първите умения: обръщане, пълзене, правене на първи стъпки. За разлика от вълнените и памучни килими, те не се нагъват под краката на бебето, предпазват добре от удар при изпускане и се почистват лесно и леко с кърпа, без да изискват специално почистване и пране.

Моля, имайте предвид, че този вид килимите за лазене са предназначени за целите на обучението на умения и не са подходящи за ежедневна употреба от всички членове на семейството и домашни любимци.

Картинките върху килимите за пълзене са разработени с участието на детски психолози и служат като допълнителна мотивация за първите им движения. Детето иска да гразгледа по-добре изображението, картинката , която харесва, затова започва да се преобръща и обръща или да пълзи към него.

 

Килимчетата за пълзене за ежедневна употреба създават комфорт във всеки ден на Вашето малко дете.

Ако трябва да вземете килимчето за пълзене със себе си при пътуване, на пикник или на гости при приятели или да го съхранявате компактно, препоръчваме Ви да закупите сгъваемо пълзящо килимче.

 

Сгъваемите килимчета за пълзене са практични и мобилни.